Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » ByeAlex ez most komoly?

ByeAlex ez most komoly?

Figyelt kérdés
Ő fogja képviselni Magyarországot Svédországban, ez valami vicc?

2013. márc. 2. 22:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
42%
Érdemes megnézni "Eurovision Song Contest" facebook oldalát. Ahol a magyorok vannak, hogy ki képviselje, rengeteg külföldi Gigi-t mondta volna, BeyAlexet egy ha jól látom.
2013. márc. 3. 17:49
 22/32 anonim ***** válasza:

Gigit nem küldtem volna ki. Quincy Jones meghívta a Montreux-i Jazzfesztiválra ami ugye nagy megtiszteltetés. Ezek után hogy vette volna az ki magát, ha esetleg őt küldjük, és nem kap elég szavazatot?

Ma volt Alex a rádióban, ahol elmondta, hogy valószínűleg a dal egy részét svédül fogja előadni.

2013. márc. 4. 23:42
 23/32 anonim ***** válasza:
18%

Az előző bejegyzésemhez visszatérve: Quincy Jones számára milyen érzés lenne, hogy akit olyan nagy tehetségnek tart, az esetleg - csúnya szóval - leszerepel a fesztiválon.

Persze mindez csak feltételezés, lehet, hogy szép eredményt ért volna el. Ezt nem fogjuk megtudni.

2013. márc. 4. 23:45
 24/32 anonim ***** válasza:
Magyar szép eredményt nem ér és nem érhet el.
2013. márc. 5. 16:49
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tök jó ez a szám...

Nekem tetszik.

:-)

2013. márc. 8. 03:09
 26/32 anonim ***** válasza:

Gigi csak a harmadik vagy negyedik lett.

Kállay-Saunders (vagy hogy írják) lett a második :)

2013. márc. 8. 10:27
 27/32 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy nem egy megcsinált, tehetségshowban tömeggyártott tag ment ki, hanem valaki, aki eredeti. Egyikkel sem értünk volna el jó helyezést, ha meg ezzel a számmal sikerül fuck you hatást elérni Európánál, annak kifejezetten örülnék.
2013. márc. 12. 12:47
 28/32 anonim ***** válasza:

A hivatalos oldalakon Gigi mellett érvelők zöme szintúgy magyar. És itt álljunk meg és köszönjük meg nekik, hogy szépen bemutatják az országunkat, ahogy világnyelven szidjuk a saját indulónkat (a facebookot is megnézhetitek).

Szégyen.

Utáltam, amit a Compact Disco zene címén levágott tavaly, magyarul "vitatkoztam" is a youtube-on őket pártolókkal, de arra sosem vetemedtem volna, hogy külföldiek elé vigyem a dolgot, és nagyon szurkoltam nekik az eurovízió alatt.

2013. márc. 12. 14:30
 29/32 anonim ***** válasza:

Gáz? Ennél gázabb már semmi nem lehet: http://www.youtube.com/watch?v=WKNRGc71hjc

És mindenkinek tetszett végül, sőt elhozták a 2. helyezést.

Szerintem elég szánalmas, hogy 1: világnyelven szidjuk a saját versenyzőket, miközben tetszik a külföldieknek (ahogy az előző is mondta), 2: Honnan a jó mennyekből tudjuk, mi lesz ott azon a nagyon színvonalas eurovíziós dalfesztiválon? Mit vagyunk már úgy oda, hogy jajj, biztos bukás?

3: rühellem, ha valaki csak negatív tud lenni. Szerintem most bárki megnyerhette volna a Dalt, akkor is itt őrjöngene mindenki.

4: Valamelyik országnak pedig pénze nem volt a szervezésre, lásd Portugália, Szlovákia és még többen. Úgyhogy most csak a jobb sorú országok mennek ki.

5: Azt harsogják, hogy inkább el se induljunk. Ha nem indulnánk el, akkor az lenne a baj. Ilyenek vagytok.

Most olyan pofonosztogatós kedvem lett olvasva a válaszokat. Komolyan, szerintem csak mi vagyunk így rágörcsölve. Miért nem tudjuk lazán venni? Majd nézzétek meg a többieket is, mennyire "komoly" produkciókkal fognak előállni.

2013. márc. 15. 10:46
 30/32 anonim ***** válasza:
16:49! Olimpia neked semmit nem mond?
2013. márc. 15. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!