Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » ByeAlex ez most komoly?

ByeAlex ez most komoly?

Figyelt kérdés
Ő fogja képviselni Magyarországot Svédországban, ez valami vicc?

2013. márc. 2. 22:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%

végülis én elégedett vagyok az eredménnyel.a skandinávok egymásra a germánok szintén egymásra szláv a szlávra újlatin az újlatinra szavaz....

értsétek meg akkor sem nyernénk ha a Rolling Stones-t indítanánk magyar színekben! így legalább mi is annyira vesszük komolyan az euroviziot mint ők minket.ki tudja: Byealex gyengesége egyben az erőssége is a sok nyominger európai a végén még fel is pontozza

2013. márc. 2. 23:04
 12/32 anonim ***** válasza:
Magyarok közül sztem a Colorstar lenne a legszerencsésebb választás http://www.youtube.com/watch?v=1u-vF3H0tXs
2013. márc. 2. 23:06
 13/32 anonim ***** válasza:
81%

Mikor először hallottam a dalt, azt gondoltam, ultrasz.r. Kb egy héttel később megmutattam egy barátnőmnek, akinek tök bejött, és akkor már, másodszori hallgatásra, nekem is, a nap hátralévő részében ezt dúdolgattam.

De igazából teljesen mindegy, milyen dallal megyünk, senki nem a dal alapján szavaz. Wolf Katit is anno a kritikusok már-már kikiáltották nyertesként, aztán majdnem utolsó lett.

2013. márc. 2. 23:13
 14/32 anonim ***** válasza:
28%
Mi van?Hogy a zsüri mit szólt hozzá?Ők is hibásak,azok a kretének juttatták be a 4 közé,hát elfelejtettétek?
2013. márc. 3. 10:31
 15/32 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező,nyugi én is alig hiszem el!A legnagyobb hibás a zsűri
2013. márc. 3. 10:37
 16/32 anonim ***** válasza:
75%
nézzetek tehetségkutatókat, rajongjatok senkikért, egyétek a. kitermelt tömegszart, tudjuk h ti nem értékeltek ilyen dolgokat pl költészet, eredetiség, örömzene stb. azért mert neki nincs stúdiós agyonfabrikált dala, attól még nagyon is sokat ér;)
2013. márc. 3. 13:43
 17/32 anonim ***** válasza:
18%

le lehet pontozni, de szerintem ez a zene gagyi, lassú, UNALMAS.

Nem értem miért nem tudunk egyszer valami pörgőset, vidámat kiküldeni, miért kell mindig ilyen lassú önsajnáltató sz*rokat küldeni.

2013. márc. 3. 14:31
 18/32 anonim ***** válasza:
64%
11. válaszoló: ez sztem épp nem az önsajnáltató sz@r volt. Ez nem egy tonnaszámra gyártott tipikus tömegzene, én örülök h végre az ország mást is meghallgat és preferál, nem csak a hazai "tehetségkutatók"ból kikerült érdemtelenül agyondícsért celebeket.
2013. márc. 3. 14:58
 19/32 anonim ***** válasza:
49%
bpcs, nem 11-nek, 17-nek akartam írni
2013. márc. 3. 14:58
 20/32 anonim ***** válasza:

"Ez nem egy tonnaszámra gyártott tipikus tömegzene"

Ez igaz, de attól még unalmas. Csézy - Szívverés nevű dala is hasonló, az sem jutott tovább az elődöntőből.

2013. márc. 3. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!