Kupon Világ, lejárt a kuponom. Mi lesz vele?
Figyelt kérdés
Pár hete vettem egy kupont a Kupon Világ-on. Azt írták, 3 hónapig lehet felhasználni. Most akartam kinyomtatni, de nem engedi, a lejárt kuponok között van. Már írtam nekik, de ki tudja mikor válaszolnak....
Mindenféle jelzés nélkül kidobták a kukába a kuponomat és bezsebeltek sokezer forintot? Megtehetik ezt?
Van erről tapasztalata valakinek? Köszi előre is!
2013. márc. 1. 22:49
1/3 anonim válasza:
Nem írtak pontos dátumot? Ha még mindig érvényes, akkor nem hiszem, hogy csak úgy elveszik a pénzed. Én már vettem itt kupont, de nem volt semmi problémám.
2/3 A kérdező kommentje:
De most olvastam el: Írták, hogy feb.26ig lehetett a kupont utalványra váltani (ezek szinonímák, nem?!). Erről csúsztam le. Ki se tudom nyomtatni. Tehát most hol, kinél van a pénz?
2013. márc. 2. 08:49
3/3 anonim válasza:
Szerintem akkor azt már nem fogod visszakapni. Felhívják rá a figyelmet, hogy lejárati idő előtt be kell váltani a kupont, különben elveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!