Mit gondoltok a honlapomról?
Figyelt kérdés
A weboldalamat már rég óta szerkesztem, és szeretnék néhány véleményt hallani róla. Ez NEM hírdetés, csupán egy kérdés..
Weboldalam címe: anniee.mlap.hu
2013. febr. 28. 14:58
1/5 anonim válasza:
Hát ne haragudj de nekem nem tetszik alapból már amikor megláttam hogy mindenkilapja már akkor fogtam a fejem hogy ójajj anyám borogass... ezeket nem nevezném honlapnak esetleg vmi kis blognak mint a hotdog hányinger kerülget ezektől a sz@roktól... nemhogy inkább kitanulnád a normális webszerkeztést
2/5 A kérdező kommentje:
Okés :DD
Kifelejtettem a monológomból hogy nem hiszem hogy mindenkinek tetszeni fog majd, mert.. rózsaszín, lányos, csilli-villi, gondolom egy idősebb nemigen tudja ezt hova tenni. Mindegy. Nem baj ha nem tetszik, a lényeg hogy ezt csak hobbiból csinálom, tiszta kedvtelésből. 14 évesen nem hiszem hogy szükségem lenne egy komolyabb honlapra. :) Azért köszi!
2013. márc. 1. 13:50
3/5 anonim válasza:
Nem rossz, bár hozzá kell szokni a sok rózsaszínhez. Az összkép egy kicsit zavaros. Úgy értem, hogy pl egyeztesd a betűtípusokat vagy kicsit próbáld meg elrendezni a dolgokat. Ez a véleményem, egyébként sok sikert hozzá!
4/5 anonim válasza:
Szörnyű pont úgy néz ki mint egy "idezetes" oldal.
5/5 anonim válasza:
Nekem túl pöttyös. Meg úgy az egész nem tetszik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!