Mit ajánlottok?
Figyelt kérdés
Ugy gondoltam szulinapomra tartok inkabb egy ottalvos bulit, 15 leszek es a 2 legjobb baratnom jon, mit ajanlotok h milyen programot tudnek szervezni marmint h csinaljunk nlm?ugy gondoltam h hajnal fele megnezhetnenk vlmi tobbreszes filmet de nem tudom meg h mit?Nos, velenenyek?(nm kerek ertelmetlen hozzaszolasokat)2013. febr. 28. 06:25
1/5 anonim válasza:
Csak egyet javaslok: NE a Twilightot :P
2/5 A kérdező kommentje:
ht gondoltam h nm kozulunk egyikonk se csipi de jobban orulnek ha inkabb ajanlanal vlmit mint h mit nm
2013. febr. 28. 15:42
3/5 Edward Scissorhands 

válasza:

Társasjátékozhatnátok. Most csak ez jut eszembe...
Filmnek meg ajánlanám, ha szeretitek a romantikus, kosztümös filmeket, akkor az Értelem és érzelmet, vagy, ha más, akkor a Men in black, vagy a Shrek, Narnia...
4/5 A kérdező kommentje:
mar nm azert de ezek tiszta pulyas filmek, egyiket se neztuk meg, mivel h amerikai pitet neztunk meg ujraneztunk par regi jobb filmet meg elvtunk
2013. márc. 2. 15:37
5/5 anonim válasza:
Vagy majd éjszaka felé horror filmet nézzetek meg horror sztorikat meséljetek egymásnak...Később ha mindenki elalszik fingd le a fejüket xD(na jó ezt ne csináld,csak viccelek xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!