Mitől lehetne izgalmasabb az életem?
Figyelt kérdés
Egy ideje feltűnt, hogy nagyon unalmas az életem. 15 éves lány vagyok, tavasszal leszek 16, és soha nem csinálok semmit délután. Mások elmennek kajálni, meg inni, meg ilyenek, én ezeket nem szoktam csinálni. Próbáltam már kimozdulni, de sajnos nem tellik rá, hogy mindig fizetős helyre menjek (moziba, piálni, enni), ezenkívül a barátaim se olyanok, akikkel ilyesmiket lehetne csinálni, mert délután elég elfoglaltak, és nem is szeretnek eljárni. Mivel dobhatnám fel a mindennapjaimat?2013. febr. 18. 16:45
1/2 anonim válasza:
Hát piálni ne is menj 15 évesen szerintem :D
Megmajd rá érsz 17 18 évesen ilyen helyekre menni és moziba sem kell minden héten menni
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van:D
2013. febr. 18. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!