Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nem szeretem a bulikat....

Nem szeretem a bulikat. Véleményetek?

Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok.... Sosem értettem mi a jó a zajos diszkókban, ahol "tuctuc" zene szól és rázni kell magadat jobbra meg balra... Szeretem a zenét, aminek felismerhető dallama is van és voltam azért már diszkóban, de csak olyan helyen ahol normális zenét játszanak.... Kb félévente egyszer vagy 2szer megyek. Barátok hívnak és nem akarom őket mindig visszautasítani... Számomra inkább kikapcsolódás, ha a természetben vagyok, vagy csak beülünk sörözni valahová, vagy összejövünk beszélgetni.... Nem értem miért a hülye diszkó a fiatalok fő szórakozása... Valaki, aki hasonlóan vélekedik?

2013. febr. 16. 18:01
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah és a koncerteket viszont szeretem... élő zene van és szerintem teljesen más mint egy diszkó.. viszont táncolni koncerteken sem igazán szeretek.. Emiatt néhány ismerősöm furának tart időnként... ez télleg ennyire fura dolog lenne? Kötelező szeretni táncolni??
2013. febr. 16. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:

> Szeretem a zenét, aminek felismerhető dallama is van

Nekem is ez a bajom a mostani zenék többségével. Nincs dallamuk, csak primitív, monoton elektronikus zörejből állnak...

2013. febr. 16. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem az ilyen tuctuc zenéket, nem értem hogy lehet fél órán keresztül ugyanarra a zenére rázni magad. A koncerteket viszont imádom, élőzene ahol zenekar hatalmas bulit csap, beszél a közönséghez és normálisan énekel. Teljesen megértem a helyzeted. :)
2013. febr. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!