Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen kártyát érdemes venni...

Milyen kártyát érdemes venni bűvészkedés céljából?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, meg szeretnék tanulni kártyatrükköket. Ehhez milyen kártyát vegyek? És hol érdemes ilyet venni?
2013. febr. 16. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen Bicycle kártyát vegyél, azok messze a legjobb bűvészkártyák, mert rugalmasak és érdes felületűek.

Ha budapesti lakos vagy, akkor ajánlom a Figaro bűvészboltot, számos Bicycle változatot forgalmaznak.

[link]

2013. febr. 16. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Itt van néhány, rendkívül egyszerű, ugyanakkor nagyon látványos kezdő trükk, anno én is ezekből a videókból tanulgattam :)

[link]

[link]

Ez keverés, de hatás fokozásként nem árthat és egyáltalán nem olyan nehéz (pár nap alatt elsajátítható):

[link]

2013. febr. 16. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát vannak különböző kártyatrükköt oktató könyvek, DVD-k. Kártyát ahogy már az előttem lévő leírta a Figaro Bűvészboltban érdemes venni? Egyébként hány lves vagy? Én is most kezdem el megint a bűvészkedést 20 éves létemre.:D CSak kéne már nekem egy tanár mert egyszer megáll az ember a bűvészkedésben és onnantól tanárra van szükség aki igazán jó bűvész akar lenni.
2013. febr. 17. 01:38
 4/6 anonim ***** válasza:
ELőző vagyok. Bocsi a figaro bűvészboltba érdemes venni mondathoz nem akartam kérdőjelet.:D
2013. febr. 17. 01:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek 15 vagyok. Úgy néz ki rendelni fogok mert a lakóhelyem közelében nem nagyon van bűvészbolt...
2013. febr. 17. 12:28
 6/6 anonim válasza:

Én akármilyen kártyát a kezedbe adnék kezdetben, akár egy-két pakli papírkártyát is, mert előszö inkább gyakoroljon, de én is három csomag kártyát tettem tönkre kb. 7hónap alatt és a Bicycle kártya tényleg a legjobb, de kezdetekben nem ajánlom, mert egy 400-700Ft-os kártyát ibkább tönkretesz az ember, mint egy 1200-3000Ft-osat.

Sok szerencsét a trükkökhöz és a gyakorláshoz!

2014. júl. 13. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!