Hogy tudnám discokon, bálokon elengedni magam? Sose merek táncolni, inkább leülök és nézem a többieket. Magamtól annyira nem is tudok táncolni. 17/L
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 19:44
1/2 anonim válasza:
én is hasonló vagyok, én meg iszok egy két sört a többi meg jön magátol.
full józanúl én sem élnák neki táncolni (én sem tudok)
szerintem igyál meg elötte egy rövidet vagy két pohár bort (csak azért ha nem szeretnéd hogy liter sőr kotyogjon benned)
DE SOSE VIDD TULZÁSBA, MERT IGEN IGEN NAGY BAROMSÁGOKAT LEHET CSINÁLNI RÉSZEGEN !
de különben hidd el nagyon sokan vannak igy akik józanúl nem nagyon szeretnek táncikálni meg elengedni magukat, én talán 2-3 embert ismerek akik jól is érzik magukat teljesen józanúl táncközben, és nem feszengenek hogy ki nézi öket meg hogy ciki..stb
igyál előtte meg egy rövidet, vagy kettőt :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. febr. 20. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!