Csiklandozás és csiklandozással foglalkozó oldalak?
Sziasztok!
Valahogy szeretem nézni ha valakit csiklandoznak meg ez a téma érdekel is mert versenyezni fogunk (én rendeze ma versenyt) a barátnőimmel (kb. 3-an vannak), hogy ki bír több vizet meginni na és a vesztest elengedjük wc-re utána pedig megitatunk vele 1 pohár colát és ha ez meg van várunk 5 percet és én addig csikizem (persze ő ki lesz kötözve) míg pár cseppet be nem pisil. :) (kb.3-4 max 5-6) cseppet.Ha meg totál bepisil fel vagyok hatalmazva büntetésből neki még 2 perc csikizésre babaolajjal.Szóval ez most mindegy csak azért írtam, hogy tudjátok a sztorit.
Tehát ha tudtok ilyennel foglalkozó weboldalt és esetleg online videókat akkor létszives komiba küldjétek el.Ha nem tudtok akkor a saját ismereteiteket is leírhatjátok.
Esetleg ti tartottatok ilyen versenyt már?(Ilyesmit)
Ti mivel csikiznétek a vesztest?
Szerintetek fehérneműben történjen a dolog vagy sima ruhában?
És még az utolsó kérdésem, hogy mit gondoltok mennyi colát kéne megitatni a vesztessel (hogy bepisiljen teljesen?) kicsit gonosz vagyok lehet de azt szeretném ha még babaolajjal is "megkínozhatnám". :D
Én szívesen lennék csikiző, ha tényleg indul ilyen buli!!
:D
Kb. fél liter elég és olyan kb. 1 órát kéne várni szerintem!! ;)
Az oldalakat tekintve ezt tudom javasolni:
- www.tickling.eu
- [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!