Mi a Dragonball-ról a véleményed? Nem a mozifilmről.
Imádom a dragon ball z .
Soha nem látam nála Jobb Rajzfilmet.
Olyan Jó mikor bunyok vannak benne.
de a történet is jó nem csak bunyorol szol .
nagyon jó története van .
Én is nagyon szeretem.
Én Régen néztem a RTL-en addig amig adták.
Utána meg A német RTL2 Néztem.
Ugy voltam vele hogy szerintem Ezeknek a Harcosoknak Nincs párja egy rajzfilm szereplö se vesszi fel vellük a verseny .
Szerintem Mind Naruto mind superman Gyenge ezekhez Képest.
Az eredeti sorozatot gyerekként nagyon szerettem, a Z-ből inkább a Kai jön be, a kevesebb filler szerintem nagyon jót tett a ritmusának. Remélem befejezik és megcsinálják a Majin Buu Sagát is. A GT nem jött be, ahogy a filmek nagyobbik része sem. Ez alól csak a két TV Special kivétel, a Bardock - Father of Goku és a Trunksos, aminek most nem jut eszembe a neve. A többi történetben nagyon gyenge lett és nem lehet beilleszteni a sorozat idővonalába sem.
Ami a magyar szinkront illeti, legszívesebben összegyűjteném az összes kópiáját és lelángszóróznám. A fordítás minősége pocsék és nem konzekvens önmagával, a szinkronhangok pedig maximum az oké szintet érik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!