Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a Dragonball-ról a vélemény...

Mi a Dragonball-ról a véleményed? Nem a mozifilmről.

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 17:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Én minden animét gyűlölök, csak a Dragonballt nem:PEngem aztán nem érdekel, hogy komolytalan, vagy nem, Én azon nőttem fel.Nem ragozom, hogy ez most ilyen, az meg olyan anime, a másik meg amerikai rajzfilm.Ha valami megtetszik, nézem:)

Köszönöm a választ.

2009. szept. 6. 13:36
 12/24 Thurston ***** válasza:
45%

"Nem ragozom, hogy ez most ilyen, az meg olyan anime, a másik meg amerikai rajzfilm."

ENnek ellenére gyűlölöd az animéket. Kis ellentmondásba keveredtél.

Egyébkétbn ez kábé olyan, mintha azt mondanád, hogy utálod a filmeket, és neked csak a barátokközt jön be. :I

(SZóval szomorú.)

2009. szept. 6. 14:24
 13/24 A kérdező kommentje:
Nincs ellentmondásXD Mondom, nem szeretem az animéket, CSAK a Dragonballt, a többit nem:D Imádom, mikor valaki kötekedni akar:DMi értelme?Engem ezzel úgysem idegesítesz fel, csak magadat:D És nem, nem azért válaszoltam, mert felidegesítettél volna, hanem mert illik válaszolni.:)
2009. szept. 6. 15:00
 14/24 A kérdező kommentje:

Áhh:D Már értem mire mondod.Igen, nem teszek különbséget, hogy ez ilyen mese az meg amolyan mese,ha tetszik.Tehát, ha találnék még egy animét,de inkább többet, ami tetszik, akkor már nem mondhatnám, hogy "gyűlölöm" az animéket.De mivel nekem eddig csak egy olyan van, amit tényleg szeretek és megnézek, a többi meg egyáltalán nem érdekel, akkor mondhatom, hogy nem szeretem az animéket, mivel van belőlük gondolom nagyon sok.De ha ezek közül csak egy kivétel van, ami tetszik, attól még nem fogom szeretni az animéket.

Már a végére belezavarodok:D

2009. szept. 6. 15:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha utáljátok az animéket akkor miért ilyen kérdéseket tesztek fel. Vannak olyanok akiknek tetszenek az ilyenek vannak akiknek nem! De azért akinek nem tetszik inkább tartsa magában azt amit gondol!
2009. szept. 6. 16:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
tudjátok a japánok animén nőnek fel és nézd meg őket! Ugyan olyan emberek mint azok akik utálják az animéket! Vagy is jobb emberek! Ezért inkább ne szarozzátok le!
2009. szept. 6. 16:09
 17/24 A kérdező kommentje:

A kérdés nem ez volt! Hanem, hogy mi a véleményed a Dragonballról! Valaki véleményt mondott az animékről általában, Én válaszoltam! Nem az animéről szól a kérdés!!!

Arra válaszoljatok, hogy:

Mi a véleményed a Dragonballról!(Amit imádok)

2009. szept. 6. 17:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Szeretem nagyon, igazi kultanime és manga:D

Bár a többi animéhez képest kicsit elcsépelt, de eléggé alapmű:D

A filmet viszont meg nem nézném... Borzalmas, hogy az amcsik elb@sszák az animéket... DB, aztán jön az Akira (Kaneda->Leonardo Di Caprio... brrr:S), meg a Cowboy Bebop, és persze a Death Note (Zac Efronnal... sz@r...). Szánalmas, hogy már nincs egy saját ötletük...-.-'

2009. szept. 6. 17:53
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2009. szept. 6. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Én is imádom Dragonballt és én is azon nőttem fel, legalábbis amíg az rtl adta. de azóta láttam a DB-t a Z-t, és a GT-t. Az előbbieket magyarul, a GT szinkronja még várat magára az animax által :D
2009. nov. 8. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!