Csak engem irritál már ez a rengeteg önjelölt stand-up "humorista"?
Utolsónak adok igazat!Különben meg nem igazán hallottam olyan poént,mely a mozgássérültekre irányult volna,vagy a szegényekre.Olyan már volt,hogy valami kapcsán megemlítődött ilyen téma,de csak mint hírt parodizálták ki,(amit tévében,rádióban hallottak)ami tényleg nevetséges volt.
Pl. Beliczai Balázs mondott most egy ilyen poént,hogy be akarják hozni(vagy már be is hozták)azt a törvényt,hogy tilos közterületen aludni.És akkor elkezdett azzal poénkodni,hogy a rendőr majd meg fogja büntetni a hajléktalant,ha azt mondja,hogy nem tud hol aludni?
Szerintem ezzel a hatóságokat akarta bántani,és nem azokat az embereket,akiknek nincs fedél a fejük fölött.
De több ilyen poént is le lehetne írni,és csak azt tudom mondani,hogy a fellépőktől mindenki azt kapja,amit megérdemel.Ők alapvetően nagyon intelligens,művelt emberek,akik nem fognak oktalanul bántani senkit,főleg nem nyilvánosan.
Szóval pofa be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!