Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Playstation vs Xbox vs PC?

Colonel Simi kérdése:

Playstation vs Xbox vs PC?

Figyelt kérdés
Melyik a kedvencetek?
2013. febr. 4. 16:19
 1/8 loupsolitaire ***** válasza:
Szilvásbukta.
2013. febr. 4. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a paprikás krumpli
2013. febr. 4. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem őszintén a PC, mivel nem nagyon volt eddig se Xboxom és Ps-ből is csak az 1 volt. Valamint nem is igazán bírom az ilyeneket, a billentyűzet közelebb áll hozzám. Nem nagyon terveztem megvenni egyiket se, úgyse használnám sokat, a gépem így is napi 8-10 órát megy, meg plusz a másik, nekem elég az is.

Ja, amúgy meg lány voltam XD

2013. febr. 4. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Xbox 360!

Sokáig PC-s voltam, de haveromnál sikerült kipróbálni egy Boxot, PC felújítás előtt álltam, de, inkább a felújításra szánt pénz feléből vettem is egyet magamnak(RGH-sat), azóta alig bírok elszakadni előle, egyszerűen olyan játékélményt nyújt számomra, amit a PC soha nem tudott és azért se kell aggódnom, hogy melyik játék, hogy fog futni rajta...

Ez a játékélmény nem a bazinagyTVelőttülős, simán itt van mellettem a PC-s asztalon és monitorról játszok, mégis sokkal jobb számomra.

2013. febr. 5. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
pc xbox ps hál istenek mind a három van.
2013. febr. 5. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem gépem van csak szeretnék egy ps3-at is mellé de lehet hogy nem tudom megszerezni soha, pénz meglenne rá!
2013. febr. 9. 09:48
 7/8 NagyD1990 ***** válasza:
Ezt nem értem... ha meglenne rá a pénzed, akkor miért nem tudod megszerezni? Ps3 és Xbox360 is van már 50 körüli áron (a 12 és 4gbos konzolok a nagyobb tárhelyesek 60 körüliek)
2013. febr. 23. 13:07
 8/8 A kérdező kommentje:
A kommentet már rég írtam azóta megvan rá sokkal több esélyem, hogy meglesz, egy icipici bukkanó van mg de az remélem nem áll majd az utamba, mert ez minden álmom, hogy egy ps3 legyen, egyébként superslimes 500gb-t akarok venni! meg 5 játék lesz hozzá egymás után
2013. febr. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!