Playstation vs Xbox vs PC?
Nekem őszintén a PC, mivel nem nagyon volt eddig se Xboxom és Ps-ből is csak az 1 volt. Valamint nem is igazán bírom az ilyeneket, a billentyűzet közelebb áll hozzám. Nem nagyon terveztem megvenni egyiket se, úgyse használnám sokat, a gépem így is napi 8-10 órát megy, meg plusz a másik, nekem elég az is.
Ja, amúgy meg lány voltam XD
Xbox 360!
Sokáig PC-s voltam, de haveromnál sikerült kipróbálni egy Boxot, PC felújítás előtt álltam, de, inkább a felújításra szánt pénz feléből vettem is egyet magamnak(RGH-sat), azóta alig bírok elszakadni előle, egyszerűen olyan játékélményt nyújt számomra, amit a PC soha nem tudott és azért se kell aggódnom, hogy melyik játék, hogy fog futni rajta...
Ez a játékélmény nem a bazinagyTVelőttülős, simán itt van mellettem a PC-s asztalon és monitorról játszok, mégis sokkal jobb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!