14 évesen lehet biliárdozni?
Figyelt kérdés
3-an elmennénk biliárdozni de nem tudom hogy engedik-e?
Ha igen javasolnátok helyet is? Budapesten kéne.
2013. jan. 31. 19:58
2/17 anonim válasza:
ahogy az előttem lévő is írta,nem lehet:D
de illegálisan biliárdozhattok....max. bevisznek a sünök:D
3/17 anonim válasza:
Egyik ismerősöm egy haverjával egyszer elmentek billiárdozni 16 évesen és 8000 Ft-ra bírságolták őket!Ne játszatok a törvénnyel!
4/17 A kérdező kommentje:
Oké, ezért kérdeztem
maradok a miniclipnél ;)
2013. jan. 31. 20:56
5/17 anonim válasza:
:O Ezt jó tudni.. Amúgy mi rossz van a billiárdban amit büntetni lehetne?:D
6/17 anonim válasza:
Ne már :O Nem is tudtam, sőt, nem is gondoltam volna. Miért nem? És hány éves kortól lehet?
7/17 anonim válasza:
persze,h lehet billiárdozni -.-" ennyi hülyét egy rakáson
8/17 NFLfan 9918 válasza:
Hogy a faszba ne lehetne hát ott van Luca Brecel profi snooker játékos és 16 éves és nem ront be hosszá az fbi.....
Szerintem simán lehet......
9/17 anonim válasza:
14 évesen nem lehet biliárdozni kisfiam, mert ha rajtakapnak javítóintézetbe visznek, a szüleidet pedig komolyn pénzbírsággal sújtják.
10/17 NFLfan 9918 válasza:
de csak snoookerezni nem lehet??
vagy poolozni lehet??
Mert már sok helyen játszottunk és látták is a tulajok szal lehet poolozni nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!