Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 17 évesen Balaton Sound?

17 évesen Balaton Sound?

Figyelt kérdés
Idén mennék először ilyen nagyobb fesztiválra haverokkal , csak attól félek hogy lenézik ott a fiatalabbakat. Vagy nem ? :D Mert lehet úgy nem élvezném, ha megjegyeznék ott páran hogy mit keresek itt ennyi idősen. :D

2013. jan. 12. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Igaz Balaton Soundon nem voltam, de biztos nem nézik le az embert 17 évesen. Én 15 voltam, mikor először voltam Volton (nem egyedül mentem), és senki be nem szólt azért, hogy mit keres ez itt. Amúgy szerintem rengeteg 17 éves szokott ott lenni.
2013. jan. 22. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 17 évesen megyek, szóval ne félj ettől. Sok fiatal lesz :D
2013. jan. 26. 22:57
 3/5 anonim válasza:
Tavaly voltam Soundon is és Volton is 16 évesen, idén is megyek és inkább a fiatalabbakból van több mint idősebbekből szóval........:DDD
2013. febr. 18. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

én szigetre 15 évesen,soundra 16 évesen mentem barátnőkkel és tök jó volt,szóval hajrá

18/L

2013. márc. 26. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szigetre 8éves korom óta járok persze csak 3éve haverokkal :)
2013. júl. 9. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!