Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerinted kivel fog összejönni...

Szerinted kivel fog összejönni Naruto?

Figyelt kérdés

:D tudom, hogy van pár ilyen kérdés, és azt is tudom, hogy a shounennek nem ez a lényege, de ha mégis lenne párosítás a Narutoban, akkor kivel jönne össze? Sakuraval vagy Hinataval?

Szerinted melyik lenne a jobb és miért? :))

2013. jan. 27. 15:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:O ezt nem is tudtam :D:D pedig elég régóta nézem
2013. jan. 29. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Áh , most már világos :D Nem is tudtam h megemlítik a nevüket. :)
2013. jan. 29. 19:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem az animében nem említik a nevüket

Talán a mangában

Egyébként én Naruto wiki-ről tudom

2013. jan. 29. 19:44
 14/20 anonim válasza:

Naruto Hinataval fog összejönni.

A Naruto Shippuuden manga 615.fejezetében

egyértelmű ,hogy Naruto Hinatat választja:

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 19. 20:52
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Aszondja egyértelmű ... Xd... no comment na ..
2013. máj. 19. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
ezen semmi egyértelmu sincsen :/ naruto nem hinatára gondol hanem az elhunyt bajtársaira. csak megkoszonte hinatanak hogy fellelkesítette. majd átadta a chakráját. ennyi. nem szereti hinatát
2013. szept. 1. 15:36
 17/20 A kérdező kommentje:

katica999

jó pár sakuras kérdésnél láttalak, írtam is volna pár helyen, de most hogy ide írtál akkor elmondom h: nyugiiiii :DD ez csak egy anime

2013. szept. 1. 16:07
 18/20 anonim ***** válasza:
ja kicsit dilinyos vagyok :) csak ez a ficko idegesit hogy mindenhova odaírja a 615-os epizodot xD de látom legalább megjegyeztél :)
2013. szept. 4. 18:26
 19/20 A kérdező kommentje:

Igen, azert rakjak be a 615-ös reszt, mert ez is egy fő NaruHina pillanat volt. Gyakorlatilag az egesz feji.. Hinata 573 körüli resznel mondja, hogy Naruto mellett lesz es együtt mennek tovabb, vegül Naruto tenyleg megfogta a kezet a 615-ben(azert ilyen nagy jelentőseg) es ott meg azt mondja, hogy sosem engedi el a kezet :)

Az ilyen nagy bejelentesek altalaban igy is maradnak a mangaban.

Szerintem se fog ez már változni, ha ugy tűnne akkor csak azert hogy megtartsa azokat akik Sakuranak szurkolnak.

bocsi a fura irasert, mobilról irok. C:

2013. szept. 4. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
én Hinata Gaara pároson röhögnék xddddd....a gyilkos elmebeteg kinézet meg az ártatlan gyáva xddddddddddddd
2014. máj. 1. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!