Van rá esély, hogy 2013ban a Sum41 jön a Szigetre, Voltra vagy a Balaton Soundra?
Figyelt kérdés
Hallottatok valamit erről?:/ köszi a válaszokat!2013. jan. 26. 22:56
2/5 anonim válasza:
Van rá esély, de szerintem a Balaton Soundra biztos nem jönnek, inkább a Voltra vagy Szigetre tippelnék. Még tavasszal turnéznak április végéig, de azt mondták hogy a nyári turné nem biztos még, mert lehet, hogy elkezdik felvenni az új lemezüket.
Remélem segítettem:D
3/5 anonim válasza:
úgy hallottam, hogy nem, de istenem ne legyen igazam!
ha lesz első sorba fogom verekedni magam és ordítva csápolni :D ha látsz egy idióta 16 éves csajt én leszek :P
nem telik el hét, hogy ne csekkolnám a koncertjeiket, vagy ne nézném meg a volt/b.s/sziget honlapját :)
4/5 anonim válasza:
Dedurva látni rajtam kívül még egy Sum41 őrültet a saját korosztályomból :DD
5/5 anonim válasza:
Sum41! :DDD imádom őket. kistesóm 7 éves lány és kívülről tud vagy 3 számot. nem hallgatok sok sum41, tényleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!