Miért tekintik őket tehetségesnek?
Figyelt kérdés
Na szóval. A Bűvészekedésről kérdezek.:D Vannak ezek a híres bűvészek Dynamo Ben Hanlin aki most volt a fókuszban tehát ezek a híres utcai bűvészeket miért tekintik olyan nagy embereknek hogy milyen ügyes ez egy csoda ember stb. Én már régóta kiskorom óta érdekel a bűvészkedés hobbiból csinálom de a bűvészkedéshez semmi más nem kell csak érdekeltség egy kis kézügyesség ami megtanulható illetve nagy-nagyon sok pénzzel. Igazából a pénz az ami a legjobban számít a bűvsézetben. Egy csomó szuper bűvészekllékek vannak bűvészboltokban az összes trükknek a kellékét amit például Dynamo csinált megkerestem és lehet kapni és tanulni, csak nem tudom őket megvenni mert nincs rá pénz. Nagyon drágák. Ha megveszem akkor és megcsinálom akkor engem is tehetségesnek fognak nevezni? A másik ha például kiállnék csak úgy az utcára bűvészkedni akkor tuti hogy lecsuknának vagy valami, ők biztos nem úgy kezdték hogy kiálltak hanem sok pénzt fektettek be gondolom hogy mellette híresek is legyenk.2013. jan. 25. 00:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!