Miért nem lázadtak föl a Pokemonok a gazdáik ellen?
A pokémonokat pokélabdában tárolták, ami szerintem nem elég tágas lakhatóság szempontjából (pl: Onix). Az EU-s normáknak se felel meg a lakhelyük, sőt már a Genfi Egyezményben is szerepel, hogy a foglyokat megfelelően kell ellátni.
Vagy pl mit ettek az emberek ebben a mesében? Mert nem hiszem, hogy vegetáriánusok lettek volna, hisz folyton sushit ettek, akkor Megikarpot vagdostak bele? Vagy hamburgerbe Miltankot?
Ráadásul folyton őket harcoltatták viccből.
1. Még nem voltam soha pokélabdában, de szerintem be se lehetne zárni a labdát, ha nem mennének össze valahogyan, de mondjuk ennyi erővel azt is mondhatnád hogy a kutyáknak mennyire szörnyű lehet kutyaházban élni, de lehet hogy közben ő tökéletesen boldog és hozzászokott, vagy a cirkuszban is kicsi a hely az állatoknak, hogy az állatkertről ne is beszéljek. Mondjuk abban egyet értek, hogy sokkal jobb lenne ha mindenkinek egy pokémon partnere lenne, habár az olyan mintha a Digimonról copyznák.
2. A fogoly rossz szó! A középkorban biztosan rengeteget dolgoztak a lovak, mivel nem voltak gépek. Az sem kínzás ugye?
3. Sajnos szerintem ebben igazad van: [link] de gondolom ez is természetes.
4. Akkor a rendőrkutyákat is állandóan dolgoztatják? A sorozatban nem tudom hogy mondják-e, de a játékokban írják, hogy azért csatáznak, hogy a bizalmukat és a barátságukat növeljék és különben is, a legnagyobb részük több eséllyel alakul át ha harcol.
És ha ez nem lenne elég, a Legendás Muskétás trió (Unova), harcolnak az emberek ellen, hogy megvégyék a pokémonokat. Meg aztán a bibliában is írták, hogy az Isten az embereket azért teremtette, hogy az állatokon uralkodjon. Csak ki kell cserélni az Arceus, Edző és Pokémon szavakra.
Nem akarok okoskodónak tűnni, a kérdésed logikus, de szerintem ez teljesen normális abban a világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!