Hogyan lehet cs 1.6-ban botok ellen küzdeni?
Szia! Régen nagyon sokat cséztem, de már nem igazán! Megpróbálom emlékezetből leírni neked :)
Ha jól emlékszem belépsz a csbe rámész a legfelső lehetőségre a lényeg az, h elvileg akkor csinálsz saját szerót lanhoz. Ezek után kitudod választani hány bot legyen milyen pályán legyen a játék és, h mennyi időtartam és indítás. Ha ilyenekkel nem találkozol akkor ez csak online játékra alkalmas változat előfordul az ilyen is! :( Remélem tudtam segíteni.
elvileg ha normál cs 1.6 od van akkor van a start serverben bot hozzáadása lehetőség de consolban bot add ct ill. terrorist parancsal is ezt megteheted.
De miért akarsz egyátalán botokkal játszani? Ez a játék kifejezetten multi-ra készült.
umbro12 válasza:
Szia! Régen nagyon sokat cséztem, de már nem igazán! Megpróbálom emlékezetből leírni neked :)
Ha jól emlékszem belépsz a csbe rámész a legfelső lehetőségre a lényeg az, h elvileg akkor csinálsz saját szerót lanhoz. Ezek után kitudod választani hány bot legyen milyen pályán legyen a játék és, h mennyi időtartam és indítás. Ha ilyenekkel nem találkozol akkor ez csak online játékra alkalmas változat előfordul az ilyen is! :( Remélem tudtam segíteni.
A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/4 2012-06-01 10:34 Privát üzenet
elvileg ha normál cs 1.6 od van akkor van a start serverben bot hozzáadása lehetőség de consolban bot add ct ill. terrorist parancsal is ezt megteheted.
De miért akarsz egyátalán botokkal játszani? Ez a játék kifejezetten multi-ra készült.
# 2/4 2012-06-15 07:36 Privát üzenet
# 3/4 03-30 16:04 Privát üzenet
Van olyan verzió is, amelyikben nincsen lehetőség rá, de ha eredei a játék, akkor a New Game menüjében megtalálsz minden beállítást a botokhoz.
ez így miiiind HÜLYESÉG komolyan emberek mondok egy weboldal címet: [link]
a 2.-dick dolog pedig google bakszátok meg...
nah meg youtube...
Innen töltsd le a POD-botot:
Csomagold ki, van benne egy "podbot" mappa.
Töltsd le innen az AMX Mod X-et (az AMX Mod X Full Installer-t):
Telepítsd fel az AMX Mod X-et. Indítsd el, válaszd ki a mod-ot, telepítsd fel a "cstrike" mappába (tallózd be), majd a "podbot" mappát, amit kicsomagltál rakd be a cstrike/addons mappába. Nyisd meg az addons/metamod/plugins.ini fájlt és illeszd be ezt a sort legalulra "win32 addons/podbot/podbot_mm.dll.
Kész is vagy. Indítsd el a játékot, a játékosok automatikusan belépnek. Azért ajánlottam a POD-botot, mert ez az egyetlen, ami nem illegális és ezért nem tiltanak le a szerókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!