Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet cs 1.6-ban botok...

Hogyan lehet cs 1.6-ban botok ellen küzdeni?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el csézni de még nem nagyon vágom.Láttam h egy haverom BOT-ok ellen megy de én ezt nem tudom beállítani?pls help!!

2012. máj. 26. 01:02
 1/6 umbro12 válasza:

Szia! Régen nagyon sokat cséztem, de már nem igazán! Megpróbálom emlékezetből leírni neked :)

Ha jól emlékszem belépsz a csbe rámész a legfelső lehetőségre a lényeg az, h elvileg akkor csinálsz saját szerót lanhoz. Ezek után kitudod választani hány bot legyen milyen pályán legyen a játék és, h mennyi időtartam és indítás. Ha ilyenekkel nem találkozol akkor ez csak online játékra alkalmas változat előfordul az ilyen is! :( Remélem tudtam segíteni.

2012. jún. 1. 10:34
 2/6 anonim válasza:

elvileg ha normál cs 1.6 od van akkor van a start serverben bot hozzáadása lehetőség de consolban bot add ct ill. terrorist parancsal is ezt megteheted.

De miért akarsz egyátalán botokkal játszani? Ez a játék kifejezetten multi-ra készült.

2012. jún. 15. 07:36
 3/6 anonim válasza:
2013. márc. 30. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Van olyan verzió is, amelyikben nincsen lehetőség rá, de ha eredei a játék, akkor a New Game menüjében megtalálsz minden beállítást a botokhoz.
2013. júl. 27. 18:17
 5/6 idontloveidiots válasza:
0%

umbro12 válasza:

Szia! Régen nagyon sokat cséztem, de már nem igazán! Megpróbálom emlékezetből leírni neked :)

Ha jól emlékszem belépsz a csbe rámész a legfelső lehetőségre a lényeg az, h elvileg akkor csinálsz saját szerót lanhoz. Ezek után kitudod választani hány bot legyen milyen pályán legyen a játék és, h mennyi időtartam és indítás. Ha ilyenekkel nem találkozol akkor ez csak online játékra alkalmas változat előfordul az ilyen is! :( Remélem tudtam segíteni.

A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.

# 1/4 2012-06-01 10:34 Privát üzenet

elvileg ha normál cs 1.6 od van akkor van a start serverben bot hozzáadása lehetőség de consolban bot add ct ill. terrorist parancsal is ezt megteheted.

De miért akarsz egyátalán botokkal játszani? Ez a játék kifejezetten multi-ra készült.

# 2/4 2012-06-15 07:36 Privát üzenet

# 3/4 03-30 16:04 Privát üzenet

Van olyan verzió is, amelyikben nincsen lehetőség rá, de ha eredei a játék, akkor a New Game menüjében megtalálsz minden beállítást a botokhoz.

ez így miiiind HÜLYESÉG komolyan emberek mondok egy weboldal címet: [link]

a 2.-dick dolog pedig google bakszátok meg...

nah meg youtube...

2013. júl. 29. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Innen töltsd le a POD-botot:

[link]

Csomagold ki, van benne egy "podbot" mappa.

Töltsd le innen az AMX Mod X-et (az AMX Mod X Full Installer-t):

[link]

Telepítsd fel az AMX Mod X-et. Indítsd el, válaszd ki a mod-ot, telepítsd fel a "cstrike" mappába (tallózd be), majd a "podbot" mappát, amit kicsomagltál rakd be a cstrike/addons mappába. Nyisd meg az addons/metamod/plugins.ini fájlt és illeszd be ezt a sort legalulra "win32 addons/podbot/podbot_mm.dll.

Kész is vagy. Indítsd el a játékot, a játékosok automatikusan belépnek. Azért ajánlottam a POD-botot, mert ez az egyetlen, ami nem illegális és ezért nem tiltanak le a szerókról.

2014. aug. 25. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!