Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van ilyen lehetőség facebookon...

Van ilyen lehetőség facebookon? (több lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel megközelítőleg 20000 üzenetet küldtünk egymásnak. És a legeslegelejére szeretnék menni. De nagyon sok idő mire fel érek. Már egyszer megpróbáltam, háromnegyed óra múlva a feléhez jutottam. Nincs olyan, hogy "ugrás az elejére" vagy valami hasonló?

2013. jan. 19. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
bocsi az off-ért. engem is érdekelne
2013. jan. 20. 11:58
 2/7 anonim válasza:

Na ez engem is érdekelne ,de nem találtam rá én sem megoldást.

-Valószínű nincs,de kár ha így van.:(

-ha találtok a kérdésre választ tudassátok velem ! :)

2013. jan. 20. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem van ötletem, bár az nem biztos, h működik. Van egy program (sajnos nem tudom mi a neve), amit a Ctrl+f -fel lehet megnyitni a böngészőben (nem is biztos, hogy program), és oda be tudsz ütni egy szót, és az adott oldalon, ahol vagy, keresi azt a szót. Pl. ha az első szavatok "szia" volt, akkor beütöd, h szia és az első "szia"-t az oldalon kijelöli. a facebookon is működik ez, még ha az üzenetek végén is vagy, akkor is, felgörgeti automatikusan (egy pillanat alatt), és kijelöli zölddel vagy kékkel a legelső "szia"-t az oldalon. és az üzenet elején vagy:)
2013. jan. 29. 19:09
 4/7 anonim válasza:
én próbáltam de a Face-n nem mukszik! :(
2013. febr. 1. 18:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, látom nem én vagyok az egyetlen akit ez érdekel:D
2013. márc. 1. 13:37
 6/7 anonim válasza:
Talált valaki megoldást?
2013. márc. 15. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
ha van valami olyan kifejezés, amit akkoriban használtál, és beírod a keresőbe a levélnél, akkor talán közelebb jutsz az elejéhez. nekem így sikerült.
2013. aug. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!