Ps3 milyen tv-t igényel? Minimum.
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy a ps3 kb mien Tv-t igényel?? vagy mindegy akármien lehet??
Nekem most van egy nagy colos tv-m nem HD..de nagy meg a hátúja is.. :/ és az lenne a kérdésem hogy menyi hertz től érdemes rá dugni ?? vagy az mindegy? Mert nem szeretném haszétb@szná a tv-t :/
Később természetesen veni akarok egy full-hd-t
De mostanra elég az a Ps3-is..
2013. jan. 18. 11:26
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ megy a zöld pacsi :DD
2013. jan. 19. 06:11
13/15 anonim válasza:
CRT TV-n undorító sajnos a képe. 2 hetet kellett várnom a FullHD monitorra,addig hozzá nem nyúltam a PS-hez,mert tényleg undorító CRT-n. NE használd így.
14/15 ElektroDJR2 válasza:
hát ha képcsöves tv-éd van készülj fel a jobb minőségű játékoknál a brutális laggokra xD Nekem volt ehhez szerencsém 2 évig xD
15/15 A kérdező kommentje:
Lelesz cserélve :D De köszi a válaszokat :DDD
2013. febr. 11. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!