Ps3 milyen tv-t igényel? Minimum.
A kérdésem az lenne hogy a ps3 kb mien Tv-t igényel?? vagy mindegy akármien lehet??
Nekem most van egy nagy colos tv-m nem HD..de nagy meg a hátúja is.. :/ és az lenne a kérdésem hogy menyi hertz től érdemes rá dugni ?? vagy az mindegy? Mert nem szeretném haszétb@szná a tv-t :/
Később természetesen veni akarok egy full-hd-t
De mostanra elég az a Ps3-is..
Értelmes válasz gyökér.
Bármilyen tévé megjeleníti a képét...
Köszönöm szépen...bár az intelligencia szinted még mindig alacsony...tanulj meg egy értelmes mondatot írni...
Am. köszi :D megy a zöld pacsi :D
"Nekem most van egy nagy colos tv-m nem HD..de nagy meg a hátúja is.. "
"és az lenne a kérdésem hogy menyi hertz től érdemes rá dugni ??"
Te írsz ilyeneket és én írjak értelmes mondatokat? Hogy van pofád egyáltalán levegőt venni ennyi ésszel?
Pedig egyébként igaza van , bármire rátudod kötni amin van Scar csatlakozó.
Viszont ahhoz hogy 1080p-s képet érj el full hd tv-kell és HDMI-vel kell összekötnöd .
De még ígyse lessz olyan a kép mint egy PC-s fullhd uh-n készülj fel , mivel a konzolok a PC-k minimumjára képesek beálításilag.
Tudom hogy igaza van :D csak egy normális mondatot vártam tőle :D azt meg nem kaptam :D
utolsó köszi megy a zöld pacsi :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!