Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ps3 milyen tv-t igényel? Minimum.

Ps3 milyen tv-t igényel? Minimum.

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy a ps3 kb mien Tv-t igényel?? vagy mindegy akármien lehet??

Nekem most van egy nagy colos tv-m nem HD..de nagy meg a hátúja is.. :/ és az lenne a kérdésem hogy menyi hertz től érdemes rá dugni ?? vagy az mindegy? Mert nem szeretném haszétb@szná a tv-t :/

Később természetesen veni akarok egy full-hd-t

De mostanra elég az a Ps3-is..

2013. jan. 18. 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
Fekete-fehéret.
2013. jan. 18. 11:36
 2/15 A kérdező kommentje:
?? értelmes választ is várnék :D Pusziii
2013. jan. 18. 11:43
 3/15 anonim ***** válasza:
18%

Értelmes válasz gyökér.

Bármilyen tévé megjeleníti a képét...

2013. jan. 18. 11:45
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen...bár az intelligencia szinted még mindig alacsony...tanulj meg egy értelmes mondatot írni...

Am. köszi :D megy a zöld pacsi :D

2013. jan. 18. 11:47
 5/15 anonim ***** válasza:
12%

"Nekem most van egy nagy colos tv-m nem HD..de nagy meg a hátúja is.. "

"és az lenne a kérdésem hogy menyi hertz től érdemes rá dugni ??"

Te írsz ilyeneket és én írjak értelmes mondatokat? Hogy van pofád egyáltalán levegőt venni ennyi ésszel?

2013. jan. 18. 11:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Most is csak magadat minősíted :) Látom tegnap kapcsolta össze anyuci a netet :D szép napot neked is :D
2013. jan. 18. 11:54
 7/15 anonim ***** válasza:
12%
Na remélem összekötöd szépen az anyuci által vásárolt PSfosodat a kőkori tévéddel és kipurcan mind a kettő... Bruhahaha :D
2013. jan. 18. 11:56
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Pedig egyébként igaza van , bármire rátudod kötni amin van Scar csatlakozó.

Viszont ahhoz hogy 1080p-s képet érj el full hd tv-kell és HDMI-vel kell összekötnöd .

De még ígyse lessz olyan a kép mint egy PC-s fullhd uh-n készülj fel , mivel a konzolok a PC-k minimumjára képesek beálításilag.

2013. jan. 18. 12:02
 9/15 A kérdező kommentje:

Tudom hogy igaza van :D csak egy normális mondatot vártam tőle :D azt meg nem kaptam :D

utolsó köszi megy a zöld pacsi :DDD

2013. jan. 18. 12:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy samsung es6800-am van hozzá én azt ajánlom annyi tudok hogy ha sima tv-re csatlakoztatod akkor a betük olvashatatlanok lesznek meg hogy nagyon rossz a képminőség. Viszont ami nekem van azon kurv@ jó játszani :D 17/F
2013. jan. 18. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!