Egy airsoft pisztollyal le lehet lőni egy galambot és/vagy egy verebet?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 13:32
2/5 anonim válasza:
Perszehogy
Tobb mint egy éve airsoftozom
3/5 anonim válasza:
Nem lőttem vele állatra soha(!!!!nem etikus, és nem vadász vagyok hogy állatra lőjek, és nem arra való!!!!), de szerintem egy komolyabb fegyverrel is csak max 10m-ig lehetne leszedni egy verebet, de galambot nem hiszem... Ha végiggondolom hogy kb 400fps-es fegyverrel pólón keresztül megsoroztak kb 2méterről és csak fájt és bepirosodott, akkor a verében se menne át a golyó, maximum ellöki és sokkot kap. A galambnak pedig nagyobb a tömege úgyhogy nem hinném hogy különösebb baja lenne. Mondjuk ha sikerül közelről (max10m) fejbe lőni akkor közelről lehet hogy a koponyáját megrepeszti/betöri ez esetleg lehet halálos...
4/5 hun46y3 válasza:
Legálisan nem.
Amúgy...
1- Erős (tényleg erős) pisztollyal talán. Mondjuk a Dan Wesson-ok durvák már. (versenyeken sniper kategóriába tartoznak, mert olyan erősek...)
2- Az airsoft BB papíron 6mm-es, de valójában 5,8-5,9 mm egy BB azért, hogy ne cserélhesd ki a szabvány 6mm-es acél csapágygolyóra. De, a sikerül lecsiszolnod kicsit, akkor tudod acél golyóval használni, de ez durván törvénybe ütközik.
Eleve Airsoft fegyverrel nem szabad állatra lőni éppen ezért, mert nem öli meg, hanem megsebesíti, ez pedig törvénytelen.
5/5 anonim válasza:
le lehet simán svdvel és nem 10 méterröl le visz messzebröl is habár ismerösömnek fel van turbozva 610 fps re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!