Van olyan aki egyszerűen nem tud táncolni? (lent)
Nagyon szívesen elmennék házibulikba meg ritkán szórakozóhelyekre de mindig lemondom mert nem tudok táncolni:S ha vmit betanitanak az más de pl diszkoba egyszerűen nem tudok, se házibuliba :S
nagy segítség lenne ha vki tudna olyan videót/linket küldeni ahol látok egy csajt táncolni, simán csak diszkóba :S
Emiatt annyi jó buliból kimaradtam és mindjárt lesz a legjobb bnőm 18. szülinapja és nem szeretném lemondani:S
Légyszi segítsetek:)
17/L
köszönöm szépen a válaszokat:)
vmennyire segítettek csak sajnos az a baj h akkikel tudnék menni "táncos" fajták és utcsó bulin is hívtak táncolni de mondtam h nem majd erre másnap a suliban mondta egyik közös bnőknek (akinek szülinapja lesz) h nem táncoltam :S
légyszi nézzetek vissza és tapasztalatokat ill tanácsokat írjatok:)
De mit értünk táncon? Igaz rég voltam már diszkóban, de az ott lévők többsége, csak valami mozgásfélét imitál és ráfogjuk tánc. A tánctudás egyes embereknél egyenes arányosan javul az italmennyiség elfogyasztásával, legalábbis a tudatukban, amúgy semmiképp XD.
Hagyd, hogy vezessen a zene, nézz körül mit csinál más, aztán utánozd, ha végképp nem megy.
egysezrüen elmész valmi buliba és figyeld meg hoygan mozognak csajok mikor táncolnak
aztá n menj be tömegbe és probálj lekoppintani e gy-két mozgást,innen is onna is. senkinek nem fog feltünni,hoyg nem tudsz tánconi hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!