Miért csinálják ezt MSN-en az emberek?
Figyelt kérdés
Egy csomó osztálytársam fenn van nekem MSN-en, nem sokat beszélek velük egyébkén.DE engem marhára idegesít (bár nem is tudom miért egyszerűen csak idegesít), hogy feljönnek kirakják a szabad "jelzést" erre kiírják, hogy nem vagyok itt ne írj, lementem a boltba és hasonlók. Olyan nehéz lenne kirakni az "elfoglalt" vagy "nincs a gépnél" jelet???
Tényleg nem értem miért idegesít ennyire...Ti, hogy vagytok ezzel??? Vélemények???
2009. aug. 28. 21:03
1/4 anonim válasza:
ilyen az én listámon is van, de engem nem zavar annyira xD
2/4 anonim válasza:
Bár ez lenne a legnagyobb problémám...
Biztos neked is vannak olyan dolgaid, amik másokat idegesítenek
Ennyi...
3/4 anonim válasza:
Tudod, van sok gyökér, nálam is :) aki annak ellenére, hogy kiteszem a kis stop táblát vagy az órát és rám kattintanak, vagy csörgetnek mert nem írok vissza, na ezért van az hogy én is kiírom még a legkisebb f$ngot is, mert engem ne hivogassanak, ha az embernek dolga van egyszerűbb lenne be sem lépni ez tény, de x percenként meg nem fogok rejtőzni/ bejelentkezni, ha éppen végeztem
4/4 anonim válasza:
* a csörgetést mobilra értem, de itt eszembe jutott a rezgetés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!