Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleménytek erről a tini...

Mi a véleménytek erről a tini csajoknak való oldiról?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 10. 16:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
Elég baj lesz, ha így szokod meg, mert ilyen helyesírással nemhogy komoly munkahelyed nem lesz, de még érettségid sem...De szívből remélem, hogy majd rájössz, hogy ez a saját igényességedet tükrözi, és sok embert elriaszthatsz vele. Addig is jó blogolást :).
2013. febr. 13. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
78% hagyjad a kisgyereket, nehogy már ilyen butácska tizenévesekkel állj le vitázni. Majd kinövi.
2013. febr. 13. 20:55
 13/18 A kérdező kommentje:

Próbáltam veled kedves lenni akár ki is vagy, de nem lehet.

Az utolsó válaszadónak meg azt mondanám h abbban igaza vn h ne áljon össze vitatkozni,de abban nem h kicsi vok.vagyis a kicsi alatt hány évesre gondoltál.amugy meg nm tom h ki e növöm.pl facen is igy irok.ez a stilusom kompin, ill otthon.

De a suliba én vok a legjobb helyesírású és az is leszek akkor is ha te itt ki akarsz oktatni.

Kösz,de nem kértem prédikációt.szvl...ne okoskodj itt nekem.

Nem te mondod meg h mit irjak és h hogy irjak.az az én dolgom.és azt kérdeztem h mi a véleményetek az oldiról.

De te valaki el kezdted kritizálni én meg ezt jagytam csak h te 21 vagy és téged az ilyesmi már nem izgat.

Amikor meg te 12lehettél akk más volt a világ.és ne játszd ezt velem amit elkezdtél.

Tudod én tini vok...szvl a kérdésre már válaszoltál.ok.ez mind ok.

De akkor is te vitába kezdtél.én meg védtem magam meg az oldim.

Szerintem jó.másnak más a véleménye.én se kritizállak h neked igy nem lesz munkahelyend meg ilyesmi.amugy ki tudnám találni h mi a munkád...tanárXD.jah de lehet nem mert még egy tanár sem oktat ki és nem köt belém.

RÉSZEMRŐL ENNYI!HA NEKED MÉG VAN KEDVED VESZEKEDNI CSAK HAJRÁ!válaszoltál és én csak ennyit kértem.nem kértem h kritizálj és jelzőket aggass rám.de te akk is azt csinálod és nem szálsz le róllam.

Amugy mikor annyit gépelsz mint egy ekkora oldal van az ugy h elirod.és tuti h ilyen hibát már te is vétettél.

És hangsúlyoznám h NEM AZT KÉRTEM H OKTASS KI!!!!!!!!!!UGYH LÉGYSZIVES NEEEE OKTASSSS KIIIIIIIIIII!!!!!!!

2013. febr. 14. 14:52
 14/18 anonim válasza:

A szálsz re róllam-ot szállsz le rólam-nak írjuk, úgyhogy biztos, h nem te vagy a legjobb helyesíró az osztályban :). Amúgy meg az ember nem lehet 21 évesen még tanár, mert ahhoz kell egy egyetemi alapképzés és egy mesteri is, ami kb. 5 év. Szóval egy kis számolás...:)). A 12 éves kislány pedig még KISlány és erre pár év múlva te is rájössz. A blogvezetés amúgy jó dolog, ha jól csinálod, mert fejleszt és szabadjára tudod vele engedni a fantáziád, csak csináld jól és igényesen, hogy az értelmes tiniket is odavonzhasd. Megkérdezted, milyen az oldalad, én pedig építő jelleggel elmondtam a véleményem. Az, hogy nem tudod elfogadni és nem vagy képes belőle tanulni, a te saját hibád. Sajnálom.

Ezzel én az egyoldalú vitát(mivel csak én vitázok, te összevissza írsz logikátlan dolgokat) befejeztem, mert rájöttem, hogy úgysem tudom megváltani a világot és úgysem tudod jó útra téríteni a szűklátókörű tiniket. Amúgy meg ne beszélj így a tanárokról! Ez csak egy jó tanács. Inkább figyelj rájuk, mert sok jót tanulhatsz tőlük. Amúgy meg üzenem a szüleidnek, hogy nem ártana egy kicsit jobban odafigyelniük a KISlányukra.

UI: amint látod, hosszú szöveget írtam, mégsem ejtettem egy helyesírási hibát sem. Nem tudni magyarul írni és néha elütni pár karaktert amúgy sem ugyanazt jelenti.

2013. febr. 15. 12:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Szállj már le róllam.Uncsi vagy a kioktatásoddal.kopj le a büdös fenébe.piszkálj mást.te engem ne oktass ki és ne üzengess a szüleimnek.ne okoskodj.elegem van abból h mindig találsz valami kis hibát,csak azért h kioktathass h azt igy kell meg ugy kell.bejelentelek.
2013. febr. 15. 15:03
 16/18 anonim válasza:
Unalmas, átlagalatti, igénytelen sz*r tele helyesírási hibákkal. Max. a hozzádhasonló igénytelenek olvassák ezt a fost. Egy magára adó igényesebb tininek vagy nőnek kiég a retinája ettől a virtuális szemétteleptől.
2013. jún. 6. 16:53
 17/18 anonim válasza:
micsoda nagyképű tiniribanc vagy te utálom az ilyet... pff s*ar az oldalad s*ar vagy te is! remélem pár év múlva valaki úgy seggbe k*r hogy egy hétig nem fogsz tudni sz*rni ...nacsáá
2013. jún. 8. 01:22
 18/18 vencsi8 válasza:
Tudom hogy ez a kérdés 3 éves de csak annyit szeretnék hozzá fűzni hogy lehet akkor ez volt a trendi mármint a rövidítés de általában a jó, igényes blogokban ezt nem használják. Mindent ki szoktak írni. Pl: a tok helyett tudok :)
2016. júl. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!