Próbáltam veled kedves lenni akár ki is vagy, de nem lehet.
Az utolsó válaszadónak meg azt mondanám h abbban igaza vn h ne áljon össze vitatkozni,de abban nem h kicsi vok.vagyis a kicsi alatt hány évesre gondoltál.amugy meg nm tom h ki e növöm.pl facen is igy irok.ez a stilusom kompin, ill otthon.
De a suliba én vok a legjobb helyesírású és az is leszek akkor is ha te itt ki akarsz oktatni.
Kösz,de nem kértem prédikációt.szvl...ne okoskodj itt nekem.
Nem te mondod meg h mit irjak és h hogy irjak.az az én dolgom.és azt kérdeztem h mi a véleményetek az oldiról.
De te valaki el kezdted kritizálni én meg ezt jagytam csak h te 21 vagy és téged az ilyesmi már nem izgat.
Amikor meg te 12lehettél akk más volt a világ.és ne játszd ezt velem amit elkezdtél.
Tudod én tini vok...szvl a kérdésre már válaszoltál.ok.ez mind ok.
De akkor is te vitába kezdtél.én meg védtem magam meg az oldim.
Szerintem jó.másnak más a véleménye.én se kritizállak h neked igy nem lesz munkahelyend meg ilyesmi.amugy ki tudnám találni h mi a munkád...tanárXD.jah de lehet nem mert még egy tanár sem oktat ki és nem köt belém.
RÉSZEMRŐL ENNYI!HA NEKED MÉG VAN KEDVED VESZEKEDNI CSAK HAJRÁ!válaszoltál és én csak ennyit kértem.nem kértem h kritizálj és jelzőket aggass rám.de te akk is azt csinálod és nem szálsz le róllam.
Amugy mikor annyit gépelsz mint egy ekkora oldal van az ugy h elirod.és tuti h ilyen hibát már te is vétettél.
És hangsúlyoznám h NEM AZT KÉRTEM H OKTASS KI!!!!!!!!!!UGYH LÉGYSZIVES NEEEE OKTASSSS KIIIIIIIIIII!!!!!!!
A szálsz re róllam-ot szállsz le rólam-nak írjuk, úgyhogy biztos, h nem te vagy a legjobb helyesíró az osztályban :). Amúgy meg az ember nem lehet 21 évesen még tanár, mert ahhoz kell egy egyetemi alapképzés és egy mesteri is, ami kb. 5 év. Szóval egy kis számolás...:)). A 12 éves kislány pedig még KISlány és erre pár év múlva te is rájössz. A blogvezetés amúgy jó dolog, ha jól csinálod, mert fejleszt és szabadjára tudod vele engedni a fantáziád, csak csináld jól és igényesen, hogy az értelmes tiniket is odavonzhasd. Megkérdezted, milyen az oldalad, én pedig építő jelleggel elmondtam a véleményem. Az, hogy nem tudod elfogadni és nem vagy képes belőle tanulni, a te saját hibád. Sajnálom.
Ezzel én az egyoldalú vitát(mivel csak én vitázok, te összevissza írsz logikátlan dolgokat) befejeztem, mert rájöttem, hogy úgysem tudom megváltani a világot és úgysem tudod jó útra téríteni a szűklátókörű tiniket. Amúgy meg ne beszélj így a tanárokról! Ez csak egy jó tanács. Inkább figyelj rájuk, mert sok jót tanulhatsz tőlük. Amúgy meg üzenem a szüleidnek, hogy nem ártana egy kicsit jobban odafigyelniük a KISlányukra.
UI: amint látod, hosszú szöveget írtam, mégsem ejtettem egy helyesírási hibát sem. Nem tudni magyarul írni és néha elütni pár karaktert amúgy sem ugyanazt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!