Mit írjak a naplóm elejére?
Vagyis az első lapjaira. Gondolkodtam az idézeten is, na, de milyet?
Vagy arra is gondoltam, hogy bemutatkozom, lerajzolom magam, de végülis a saját naplómba minek?
Tudnátok ötleteket adni? :) Köszi!
Egy vicces idézet tényleg nem lenne rossz ötlet!:) Mondjuk valami ilyesmi:
"Aki ezt a naplót kinyitja,
szálkás deszkán csússzon a pokolba."
Vagy lehet a mottód (persze, ha van), valami dalszövegnek a részlete, kedvenc idézeted egy könyvből, ilyesmi...
Én például ezzel az érdekes Vavyan Fable-idézettel kezdtem: "Kedves Naplóm! Marhaság! Mitől volna kedves egy napló?". Hát, majd írj, hogy hogy döntöttél!:)
Én közvetlenül az első lapra egy nagy (egész lapot betöltő) lóképet ragasztottam (szeretem a lovakat, szeretek lovagolni), a 2. oldalra meg mindenféle apró dolgot rajzoltam, pl virág, violinkulcs + matricák. :)
16/L
Én a borítójára ezt írtam : Don't touch my diary MUGGLE!
Az első lapokra meg : Aki más naplóját olvassa kapja meg amit megérdemel! / David Sedaris /
" A múltról való írás egy módja annak,hogy újraéljük,egy módja hogy újra kihajtogatva lássuk.Papírdarabokra helyezzük az emlékeket,hogy tudjuk mindig is létezni fognak. / Nathan Filer /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!