Mit szerettek a Discoban? Miért jártok discoba? Mi a jó ebben?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 23:48
11/15 anonim válasza:
Én elsősorban azért megyek, mert a barátom barátom lemezlovas vagy dj, ahogy tetszik. Egyedül unatkozni szokott, viszont ketten jól elvagyunk míg be nem indul a buli. Egyébként szeretem azokat a zenéket, amiket játszik, szeretek táncolni és az a hely, ahova mi járunk eléggé igényes, nincsenek ott 13 évesek.
12/15 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint én azt nem nevezném zenének. Igaz, hogy a megfogalmazás, miszerint a dallamnak, és ütemnek meg kell lennie benne, és stimmelnie kell a kettőnek, sajnos passzol rá, de nekem az nem zene, amikor valaki gombokat nyomogat össze vissza. Mint már sokan mondták elöttem, a kis 10-13 évesekkel nekem is bajom van. Itt a kidobókkal van baj, elméletben 16 év alatt senkit nem szabadna beengedni. A harmadik a tánc. Attól, hogy lötyögsz, rázod magad, az még nem tánc. A harmadik az árak. Egyszerűen hihetetlen, hogy van pofájuk elkérni annyit érte. Tegyük fel, hogy te is, és a barátaid is koncertre jártok. Akkor ott találkozol vele, hűű, és ott még beszélgetni is lehet. Tehát a barát kédés megoldva.
13/15 anonim válasza:
Előző vagyok, kicsit félre írtam, a negyedik az árak.
14/15 anonim válasza:
Imádok discoba járni :D szlovákiai vagyok :D tegnap is jó buli volt :P 2 Magyarországi DJ volt :) hát valami brutális volt :) imádtam hangos zene, klassz pasik, táánc, sok nevetés ezt szeretem benne :) DE MINDENKI MáS MIATT LEHET H VALAKI CSAK PIáZNI MEGY ODA :)
15/15 anonim válasza:
Imádok discoba járni :D szlovákiai vagyok :D tegnap is jó buli volt :P 2 Magyarországi DJ volt :) hát valami brutális volt :) imádtam hangos zene, klassz pasik, táánc, sok nevetés ezt szeretem benne :) de mindenki más miért megy... valaki csajozni/pasizni, valaki piálni, én pl nem :P én szórakozok, inni csak mértékkel szoktam pl. vodkanarancs, pezsgő...semmi extra.. :) de imádok járni :) ha eltudok menni akkor szinte minden héteeen bulizom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!