Mit szerettek a Discoban? Miért jártok discoba? Mi a jó ebben?
mert jó táncolni, találkozni ismerősökkel, jókat lehet szórakozni. és minden ismerőssel olyan mintha már ezer éve barátok lennénk.
én szeretek discoba járni, de nem is viszem túlzásba, 1-2 havonta járok, néha kicsit többször.
nekem még több kérdésem lenne..:
mit lehet ott szórakozni?
az miért "tánc"?
mit lehet ott beszélgetni az "ismerősökkel" a nagy hangzavarban?
mit élveztek azon a "zenén"?
Mi Night Clubban szoktunk minden hétvégén portyázni, de nem a tánc miatt ha nem mert, ott jobb társaságban 1-2 gyengébb szert használni mint máshol(nem fújják fel annyira), és tényleg felnőttek vannak és komolyság uralkodik, lásd "nincsenek 10en éves szarosok akik minden percben sikongatnak"
26/F
Utálom a diszkókat, mert:
1. ami ott megy, az nem ZENE
2. nem bírom a diszkós embereket, ilyen emberek többségével egyszerűen nem lehet egy értelemeset dumálni
rockkocsmákba, koncertekre, fesztiválokra járok, diszkóba soha
Ja és és még azt fűzném hozzá, amire az előttem szóló is rátapintott, hogy tele vannak ezek a helyek 13-16 éves kölkökkel, akiknek rég ágyban lenne ilyenkor a helyük, de nem, játszák a nagy éjszakai keménygyereket/csajt és már fél deci boroskólától romon vannak és visonganak mint egy zsák aprómajom.
23 N voltam
Hát attól függ, mit nevezünk diszkónak. Az is diszkó amibe sokrugó a belépő és 600 egy sör, zúz a tuc-tuc és 13 éves hülyegyerekek ugrálnak rá.
Meg az is, amikor normális helyen, normális árakon, normális hangerővel szólnak a slágerek, mindenki rázza ha kedve van, lehet beszélgetni is ha akarsz. Az ilyen hely jó, ha elég részeg vagyok én is táncraperdülök. Az előbbi meg nem jó.
Én nem szeretem a discokat... voltam már párszor, szóval tudom milyen, legutóbb pont most szombaton (előtte februárban voltam:DD) és egyáltalán nem éreztem jól magam,
én ezt csak akkor tudom élvezni, ha sokat iszom, de egy részeg nő nem szép látvány, ezért inkább nem iszom és nem is megyek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!