Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit szerettek a Discoban?...

Mit szerettek a Discoban? Miért jártok discoba? Mi a jó ebben?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 23:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

mert jó táncolni, találkozni ismerősökkel, jókat lehet szórakozni. és minden ismerőssel olyan mintha már ezer éve barátok lennénk.

én szeretek discoba járni, de nem is viszem túlzásba, 1-2 havonta járok, néha kicsit többször.

2009. aug. 27. 00:15
 2/15 anonim ***** válasza:
40%

nekem még több kérdésem lenne..:

mit lehet ott szórakozni?

az miért "tánc"?

mit lehet ott beszélgetni az "ismerősökkel" a nagy hangzavarban?

mit élveztek azon a "zenén"?

2009. aug. 27. 00:20
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Mi Night Clubban szoktunk minden hétvégén portyázni, de nem a tánc miatt ha nem mert, ott jobb társaságban 1-2 gyengébb szert használni mint máshol(nem fújják fel annyira), és tényleg felnőttek vannak és komolyság uralkodik, lásd "nincsenek 10en éves szarosok akik minden percben sikongatnak"

26/F

2009. aug. 27. 00:35
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

Utálom a diszkókat, mert:

1. ami ott megy, az nem ZENE

2. nem bírom a diszkós embereket, ilyen emberek többségével egyszerűen nem lehet egy értelemeset dumálni

rockkocsmákba, koncertekre, fesztiválokra járok, diszkóba soha

2009. aug. 27. 00:37
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

Ja és és még azt fűzném hozzá, amire az előttem szóló is rátapintott, hogy tele vannak ezek a helyek 13-16 éves kölkökkel, akiknek rég ágyban lenne ilyenkor a helyük, de nem, játszák a nagy éjszakai keménygyereket/csajt és már fél deci boroskólától romon vannak és visonganak mint egy zsák aprómajom.

23 N voltam

2009. aug. 27. 00:41
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
jó a zene, szeretek táncolni!
2009. aug. 27. 01:38
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Hát attól függ, mit nevezünk diszkónak. Az is diszkó amibe sokrugó a belépő és 600 egy sör, zúz a tuc-tuc és 13 éves hülyegyerekek ugrálnak rá.

Meg az is, amikor normális helyen, normális árakon, normális hangerővel szólnak a slágerek, mindenki rázza ha kedve van, lehet beszélgetni is ha akarsz. Az ilyen hely jó, ha elég részeg vagyok én is táncraperdülök. Az előbbi meg nem jó.

2009. aug. 27. 07:57
 8/15 anonim ***** válasza:
[link] <---- én csak ilyesmi helyekre járok, és azért mert szeretek táncolni, bírom a zenét ami ott megy, jó csajok vannak, nah meg haverokkal mindig jót lehet szórakozni és jól esik a kikapcsolódás
2009. aug. 27. 10:38
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem tetszik a zene mert nem minden discóba ugyan olyan és én szeretem a mixeket,imádok táncolni
2009. aug. 27. 10:39
 10/15 anonim ***** válasza:
33%

Én nem szeretem a discokat... voltam már párszor, szóval tudom milyen, legutóbb pont most szombaton (előtte februárban voltam:DD) és egyáltalán nem éreztem jól magam,

én ezt csak akkor tudom élvezni, ha sokat iszom, de egy részeg nő nem szép látvány, ezért inkább nem iszom és nem is megyek:)

2009. aug. 27. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!