Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ezek a bélyegek mennyit érhetnek?

Ezek a bélyegek mennyit érhetnek?

Figyelt kérdés

Nemrég adta mamám őket, de nemtudom mennyit érhetnek, főleg gyűjtőknek. Ilyenek vannak jó állapotban. Elszeretném adni őket, de nem értek hozzájuk, szerintetek?

[link]

[link]

#eladó #bélyeg #gyűjtemény #béleggyűjtemény
2012. dec. 30. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e, vagy sem. Az a baj, hogy ezek már bélyegzettek, így csak párszáz forintot érnek. Mennyit gondoltál érte? És bélyegalbumot nem adott a mamád? :)

(Amúgy nagyon szerencsés vagy, hogy a mamád gyűjtötte a bélyegeket és rád hagyta!! Nálunk a családba senki se gyűjti...)

2013. jan. 2. 23:50
 2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom, mert nem vagyok hozzáértő,de reménykedtem benne, hogy nem csak párszáz ft-ot érnek, mert az kutyafüle :D a hátuk sima, nem voltak borítékra ragasztva soha
2013. jan. 2. 23:56
 3/5 A kérdező kommentje:
ja,és nem adott albumot, tasakban voltak benne :D
2013. jan. 2. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, vidd el valami bélyegkereskedőhöz, mondjuk a Darabonth-hoz, ők felbecsülik. De ilyen bélyegkupacokat a Vaterán 300-400 Forintért szoktam venni. Ezért jó gyűjteni, mert olcsó hobbi, párszáz forintból kijön egy kupac.
2013. jan. 4. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja és azt is elmondom, hogy miért sima a háta! Volt az levélre ragasztva bélyegzésről ítélve, csak te (gondolom) nem-igen értesz hozzá :). Na figyelj, próbáld ki!

1. Vegyél a postán egy bélyeget, nyald meg a hátulját, és rakd fel egy borítékra!

2. Hagyd rajta amíg normálisan rászáraad (3-4 óra), és utána egy tál vízbe tedd bele a borítékot, vagy vágd ki a boríték azon részét amin rajta van a bélyeg.

3. Hagyd benne 10-15 percet, utána vedd ki és nézd meg.

A bélyeg le fog simán jönni a papírról. Ezt hívják leáztatásnak. Kérdezd meg mamádat, ugyanezt fogja mondani, én is így szedem le a borítékról a bélyegeket. Ne kérdezd, hogy ez mért van így, a nyálnak van hozzá valami köze...

2013. jan. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!