Mennyit érhetnek a Batman képregényeim?
Mivel döntő többségük még nem olyan régen jelent meg, így ezek nagy része könnyen beszerezhető, adott esetben jó nagy akciókkal...
Hush 1-2-3 a Hush Visszatér 1-2 a Hush szíve, a Batman Arkham Elmegyógyintézet, a Batman Préda, a Batman Halotti Maszk, Batman Terror.
Ezek minimum 1000-1500Ft-tal kevesebbet érnek még most a borítóárnál...
Batman kezdődik képregényváltozata...nos, én megfigyeléseim szerint azt vettem észre, hogy az ilyen mozifilm-változatokat nem igazán keresik...jó esetben 500Ft-ot ér.
Talán ezek érnek a legtöbbet:
Gyilkos tréfa, a Halál a családban 3-6-ig...olyan 500-800Ft körüli összeg reális lehet érte...
Pókember és Batman meg borítóárat megéri, azaz 700-800Ft-ot.
Persze az állapota is fontos...mivel mindenkinél mást jelent a tökéletes állapot...én például vettem olyan tökéletes állapotúnak hirdetett újságot, ami ütött-kopott volt, teljesen sárgás belsővel, firkákkal...
Felszökni felszökhet...de nyilván ez jó pár dolgotól függ még majd...lesz-e egyáltalán kereslet az adott kötetre, mennyi antikvár példány lesz...kifogyott-e a kiadó készlete stb. Tehát az is adott esetben elképzelhető, hogy csökkeni fog az értéke...
Ha meg nagyon drágán adsz valamit, sokan az online letöltést fogják választani...mert azért nem kell fizetni...
Tehát sok-sok tényező van...ami befolyásolja egy képregény értékét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!