Mi baja van mindenkinek Sakurával ( Naruto, Naruto shippuden )?
azonban elég szomorú tanulsága lenne, ha Naruto nem venné észre Hinatat, aki teljes szívéből szereti és az se lenne szép, ha Sakura eddig földbe döngölte Narutot mind fizikailag mind érzelmileg és hirtelen megszeretné. Tehát kérdezem én: mi az, hogy Sakura akkor szereti meg Narutot, amikor hőssé válik?? (lehet, hogy ez most ilyen személyes tapasztalat, és nagyon OFF, de én régebben nagyon szerettem egy srácot, aki nem szeretett viszont, mert úgymond duci voltam. lefogytam és hirtelen kelleni kezdtem, azért is, mert népszerűbb lettem, ezek után csak megundorodtam tőle, és valahogy ezt Narutotól is várnám :DD )
Egyébként Kishimoto alapból a yin-yang ot vette alapul szinte minden kapcsolatban a történet folyamán(barátság, házasság) tehát az ellentétek vonzzák egymást. Itt pl Sakura és Naruto elég hasonló személyiség és szerintem ezért nagyon nem illenének össze(itt minden elvetemült narusaku fan elkezd ordítani mint a sakál, hogy de Kushina azt mondta...:'DD - ehhez hozzátenném, hogy Hinata rettenetesen hasonlít arra Kushinára, hogy többször is saját testével védte Narutot, de ez csak egy a sok körül). Sakura meg szeresse csak Sasukét...
Edina022
"Kishimoto is említette, Sakura az a karakter, aki a legnagyobb jellemváltozáson ment át!" ne haragudj, de én pont ennek az ellentétét olvastam, de esetleg fogadnék linket, mert nagyon kíváncsi vagyok erre :))) (tényleg semmi rossz akarat)
én az előző kommenteket újra átolvasva arra jutottam, hogy már csalódott lennék, hogyha Naruto mégis Sakura mellett kötne ki. Eddig az eszembe se jutott, hogy Sakura azért Hinatat észre se vette... Azt is megemlíteném, hogy sokszor felvetődik az, hogy a főhős csak főhősnővel jön össze, de ez nagyon nem igaz (pl DB, ami pont Kishi kedvence)
"Nem kéne más karaktereket becsmérelni,szerintem..."
erre meg csak azt tudom mondani, hogy a karaktereket sértik és nem azt, aki szereti... szólás és a szabad véleményalkotás joga mindenkinek megvan. de pl nekem itachi volt a kedvencem és nagyon nem szeretem én se, amikor leizélik a karakterét (nagy ritkán!!) de aztán elvagyok vele, hogy az ő véleménye és ennyi. :))
Szerintem azért nem szeretik, mert a jelleme semmit nem fejlődött(ahogy az egyik előttem szóló is mondta), abban változott, hogy most még erősebben tudja verni Narutot:P Kishimoto is azt nyilatkozta, már csak a néhány rajongója miatt tartja bent a sorozatban, de neki sem ő a kedvence. Ha nem lenne ott akkor sem lenne semmi változás a sorozatban(szerintem)
14/L Ez az egyéni véleményem, nem akarok senkit vele megsérteni:)
katica999 hihetetlen mennyire szánlak. Komolyan. Még hogy vakok vagyunk? :D Hogy lenne Hinata önző? Ha az is lenne akkoris többet tett Narutoért, mint Sakura. Válaszolnak más kommentedre és nem is tudsz rá válaszolni, ugyanis nem tudsz mit felhozni. Hinata az életét is feláldozná Narutoért... persze önző :D Ha ez önzőség szerinted, akkor inkább becsuknám a szádat a helyedben.
Sakura hazudott Narutonak! Ezt tudta Naruto és Sakura is! És kb mindenki aki ott volt jelezte valahogy, hogy tudja hogy Sakura kamuzott. Ráadásul ezt nemcsak Narutoért tette (mint ahogy hirdeted), hanem főként Sasukéért is, hogy ne süllyedjen mélyebbre a szerelme. Ha az 540es fejezetben Narutora gondolt volna Sakura és nem Sasukére, talán elhinném, amit írsz. Tudod a mangának jobban hiszek :D mint egy elvetemült Sakurafannak.
Igen, Sakura nem változott, nem erőben értem, hanem agyilag. Ő még mindig Sasuke központú. És nem lehet tudni, hogy Naruto mit érez most! A barátnő japánul ugyanúgy mint nálunk kétértelmű(párt is jelenthet, lány barátot is jelenthet)- poén volt, amit igazából csak Japánban értették. Na meg ha még mindig szeretné Sakurat... akkoris Sakura még mindig Sasukéért lesz oda. Marad ez a lánc: Hinata>Naruto>Sakura>Sasuke
"Még Nekit se volt képes megmenteni, majd leszarta őt és mint mindig önzően Narutonak lenyomott egy csöpögős szöveget" csöpögős szöveg? :D lehet, mégis csak ő mond ilyen biztató szövegeket. És Narutonál bevált.
"mint mindig csak magára és Narutora gondol" kijavítanálak. Csak Narutora. És ezzel hol a baj, ha szerelmes valaki? Ha Sakura csak Narutora gondolna, az nem lenne baj :D és nem is lenne önző mi? Istenem -.-" :D
"ennyit jelentett neki Neji?" tudod háború folyik és nincs idő gyászra sem. Ráér bőven a háború után. Ha meg tényleg 5 fejezeten keresztül elkezde4tt volna sírni Nejiért, akkor meg az lenne bajod.
Felesleges karakter? ha nem lenne Hinata, akkor kiugrott volna Naruto elé? és ne gyere megint azzal a béna szöveggel, hogy csak arra való hogy a kés elé álljon. Meg hogy önző.
Sakura megmentett egy csomó embert, mivel orvosininja. Melyik orvosininja nem gyógyít? És úgy írod, mintha csak Sakuranak lenne ilyen tudása...
Annyira látszik, hogy csak próbálsz hibát keresni Hinata karakterén. Nekem sem a kedvencem Hinata, és Sakurat se utálom. De látom a tényeket.
Katica999, hogy Sakura és Sasuke nem volt tervezett karakter. Kishinek külön mondták, hogy csináljon egy tsundere lányt és egy "barát-ellenség"et. Ellenben Hinata végig tervben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!