Megéri elkezdeni airsoftozni?
Amennyiben van hely ahol tudsz játszani, van kivel játszani, van időd játszani és nem mellesleg van rá pénzed hogy finanszírozd is akkor természetesen meg! Én pl úgy érzem hogy összekötöm a kellemest a hasznossal: természetben vagyok, nem keveset mozgok, kikapcsolódok... Kiváló és nagyon komoly "hobbisport".
De ha csak otthon akarod nézegetni a fegyvert, vagy csak a kertben céltáblára lőni (erre jobb egy légpuska) vagy nincs időd elmenni játékokra (nagyon rossz fájó szível nézni a haverokat amikor készülődnek, te meg épp munkába indulsz...) akkor nem éri meg...
Remélem ez a válasz megfelel! :)
Elso vagyok.
Nagyon jó játék, kikapcsolódás és akció, kevés ehhez fogható dolog van. Kezdj el airsoftozni, de ahogy a második mondja legyen meg rá a pénzed és idod.
Remek ideglevezető játék és remek kiugrás a hétköznapokból. Már 2 éve játszom, csak jó tapasztalataim vannak. Törött fogak, zúzódások, sebek - vele járnak, így szép az egész :)
Nos időigényes és viszonylag drága sport (nekem annyira nem, hála egy ismerősömnek).
Ezt a kérdést azonban magadnak kell feltenned, hogy megéri-e NEKED! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!