Pikacsu006 kérdése:
Hogy Maradjak fenn reggelig?
Figyelt kérdés
Nem olyan környék ahol szívesen sétálok!:/Nagyon izgulok,hogy mit kapok holnao karácsonyyra azért is mert nagyon akarom azt és töbször is céloztak meg már reggel megkapom (zűrös) És ne olyanokat írjatok,hogy Pedig ha elaludnál akkor hamarabb megkapnád de aki átérzi a kíváncsiságomat az irjon!Egyszerűen nem tudnék ígyse aludni de azért is akk hogy ne unatkozzak kösz!! :))2012. dec. 23. 19:28
1/5 anonim válasza:
Rajzolgáss pl.:fesd az ördögöt a falra:)Amúgy ismerem ezt az érzést!Én azt szoktam csinálni, hogy arra gondolok mi mindent fogok majd csinálni azzal amit kapni fogok.Túrd át a dolgaidat nézegess fotókat, nézd át hogy milyen cuccaid vannak.Ezek a dolgok repítik az időt.
2/5 A kérdező kommentje:
Renden már egy csomó dolgot találtam ilyenkor olyan jó érzés megtalálni amit már rég kerestél :))
2012. dec. 23. 20:58
3/5 A kérdező kommentje:
Megvan végül kettőkor elaludtam de már megvan az ajándék egy TABELT imádom nagyon állat :)))))
2012. dec. 24. 15:56
5/5 A kérdező kommentje:
Nem (:
2013. jan. 30. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!