Szereted a deathstarst? Voltál már koncertjükön?
Mivel metálzene, gondolom olyan emberek mennek a koncertjeikre, akik metált (is) hallgatnak.
(Ilyen hülye kérdést.)
A zenéjüket nem szeretem, unalmas.
Gondolom ez nem aktualitáshoz kötött kérdés, szóval:
Igen, szeretem, igen, voltam koncertjükön.... 2 - szer :D
A közönség nagy része inkább goth - okból áll, de a mi társaságunk se definiálja magát egy adott stílusba, szóval annyira nem "zártkörű" :D
Egyébként 2010. 05. 21 és 23 között megrendezendő Opein Air Metalfesten is fellépnek Budapesten :)
Egyik kedvenc zenekarom :) Az mostani májusi lesz a 4. koncert amin ott leszek, de nincs megállás!
A koncerteken nagyrészt goth lánykák vannak, akik szíves-örömest tapizzák le egyikmásik tagot, és visítozva tépik ki az igazságosan megszerzett pengetőt/egyéb "ereklyéket" az emberek kezéből (tapasztalat)
Mindamellett igen, én is csaj vagyok, de nem metálos, se nem goth, mégis ott vagyok a koncerten, igaz volt már hogy a fentebb említett goth kislányok némelyike ferde szemmel nézett, de kit érdekel? :) az a fő, hogy azért én úgy vettem észre, hogy a zenekar tagjainak még imponál is az, ha nem vagy talpig feketében,az egész koncertet végigbulizod és mosolyogsz :D (ez is tapasztalat :D)
Szóval csak bátran gyere a májusi koncertre, hihetetlen élmény amit élőben leművelnek :) Az egy dolog, hogy Whip hangja élőben még nagyobb hatást tud okozni...de Skinny amiket leművel, Cattel egyetemben :D és ha szerencséd van, akkor koncert előtt is találkozhatsz velük, szívesen beszélgetnek, ha olyan kedvükben vannak akkor pózolva-vigyorogva fotózkodnak veled és ölelgetnek :) (tapasztalat ez is :D) úh tudnék még írni rengeteget, de már így is lassan egy kisregényt írtam :)
Ha Cat elkezdene ölelgetni... el se merem képzelni xD
Mindenesetre 18 éves létemre anyumék 10000% , hogy nem engednének el a koncertjükre, de talán évek múlva is eljönnek xD :( Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy nagyobb tesóm, akivel elmehetnék...
Sajnos ez van, ha az ember olyan környezetbe születik, ahol a normális az, ami nem ilyen:(:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!