Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Naruto Shippuudenben tényleg...

TentenNinja kérdése:

A Naruto Shippuudenben tényleg meghal Neji?

Figyelt kérdés
Csak azért mert találtam néhány ilyen mangarészletet hogy Neji meghal a Ninjaháborúban mert Naruto felé ilyen botok vagy mik repülnek és Hinata Naruto elé ugrik, de Neji ő elé így megvédi mindkettőjüket de Neji meghal. Ugye nem?

2012. dec. 19. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
úriiisteeen : (((...Én meg most olvastam hogy Jiraiya is megfog halni ...még amikor a kedvenc animében a kedvenc szereplőm meghalt akkor se könnyeztem be ( amúgy ritka, hogy én filmen ,sorozaton ilyet csinálok) most meg rendesen bekönnyeztem , ahogy megláttam , hogy oda van írva Nejihez meg Jiraiya-hoz hogy elhunyt...: (((((((((((((((((((((((((((((((((((...
2014. máj. 5. 00:32
 12/12 sasuke01 válasza:
Sajnos igen neji ténypeg meghal isten nyugosztalja a kedvencem a narutobol csak neji-s képeim vannak vagy olyanok amin ő is rajta van de neji jó ninja volt és ezt sose felejtsd el
2014. júl. 31. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!