Htj0ker kérdése:
Hogyan tudom elérni hogy sok kérdésem legyen ask. Fmen? :D
Figyelt kérdés
1. nem vagyok ilyen megszállott tudom hogy nem ettől leszek ''menő'' csak amikor unatkozom még is jól esik ha 4 kérdés helyett látnék vagy 10-et 20-at :D2012. dec. 18. 18:53
12/18 A kérdező kommentje:
jééézus.xd
2012. dec. 18. 22:46
13/18 anonim válasza:
kérdezőő értékeld hogy írtunk ide :p
14/18 anonim válasza:
üzenetben elküldöd az oldalad? majd én kérdezek :D
15/18 A kérdező kommentje:
értékelem az erő feszítéseiteket :'D inkább nemxd
2012. dec. 21. 07:00
16/18 anonim válasza:
Osssszzzzzzztánnnnn MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRR????? Az Amúgysem ask Hanem AKSD (ÁKáesdé) Az FMEN Ilyen nemm szeröpíl bönne! jáááááhh ííín nöm böszkííílködnííík völi hogy az ákáesdénél dogozk hánöm ílbúwnik a főőőőd alá nöm az Erőőwmöt ííírtíkelnid!!
17/18 anonim válasza:
:""DDDDD utolsó te hülye vagy még mindig xd
18/18 anonim válasza:
[link] énis mindig ugyaneztérzem mert én nem vok RAJ ember....és ha unatkozom éppen akkor elég szar h senki nem kérdezXDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!