HD adást lehet ingyen elérni vásárolt beltéri egységgel?
Ha HDMI vételre alkalmas földfelszíni beltéri egységet veszel, és rendelkezel tetőantennával, akkor minden további nélkül hét csatornát ingyen foghatsz.
HD adásokat általában a "királyi" csatornák adnak,ezeket is ingyen foghatod.
Egy ilyen beltéri ára 25-30 ezer forint, de megéri.
Természetesen ha van valami kábel hozzáférhetőséged, akkor párhuzamosan fogható az is, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Én 3 éve vettem egy OPTIBOX beltéri HD egységet, gondolom azóta a választék bővült.
A fent említett 7 csatorna vétele ingyenes, ha valamelyik adó HD-ben sugároz, akkor azt úgy tudod venni, díjmentesen.
Természetesen van lehetőség kártya használatára is (ez a 7 adó kártya nélkül működik), erre akkor van szükség, ha csatornák vételi számát bővíteni akarod.
Kszi a segítséget!
Még amit. akkor ebbe belehelyezhetem a kártyámat, amivel tudom nézni a fizetett csatornáimat pl. a digi tv-nél? persze csak az olyan modembe amibe behelyezhető kártya. pL. EGY ILYEN MEGFELELŐ LENNE ERRE? :
fOGYALMAM SINCS HOL KERESSEM, MELYIK A LEGJOBB MÁRKA ILYENBE, ÉS MI AZ A LEGKEVESEBB PÉNZ AMIBŐL MEGVAN EGY ENNYIT TUDÓ,MINT AMIT LEÍRTAM. hD MINŐSÉGBEN NÉZNÉM AZ OLYAN CSATORNÁT AMIT ÚGY SUGÁROZNAK, A KÁRTYÁT BETUDJAM HELYEZNI,ÉS NE LEGYEN DRÁGA. ENNYI LENNE AZ IGÉNYEM!
kÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
sajnos nem figyewltem és nagybetüs lett, bocsi :P :)
Amit kijelöltél az műholdvevő egység.
Neked ilyen, vagy hasonló egység kellene:
Ez akkor lenne célszerű, ha a kábel vétel mellett (vagy helyette) földfelszíni műsorszórást akarsz elérni.
Sajnos a kártyaleolvasóba digi kártyát nem helyezhetsz be (minden kábel szolgáltatónak megvan a saját beltéri egysége), ellenben a Mindig Tv kártyáját használhatod.
Megnyugtatásul, a full hd minőséget nem használhatod ki így sem, mert max. HD vétel érhető el.
Csak annyit még (tapasztalatból állítom, hogy a digitális és a HD adás közt árnyalatnyi a különbség.
Elbeszélünk egymás mellett.
Te műholdvevő beltéri egységben gondolkodsz.
Én DVB-T földi beltéri egységet ajánlok, amelynek a vételi minősége az időjárás változásai mellett sem változik.
A műholdvevőhöz tányér antenna szükséges, míg a földfelszínihez sima tető antenna.
Ahhoz. hogy hozzá férj HD adáshoz elég egy kártaolvasó nélküli alap készülék, amit a meglévő digi előfizetésed mellett párhuzamosan használhatsz (7 ingyen csatornát foghatsz, ebben a 3 királyi tévé sugároz rendszeresen HD adást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!