13 évesen (most 14 vok) jártam táncszakkörre amire a szüleim irattak be (meg se kérdeztek, ugyis azt mondanám h nem.) mondván a tánctudás nagy elöny. Jártam is kényszerböl. Aztán kezdek pokollá válni a heti 1 órák. Mit tegyek? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Csak nekem nem volt párom, és még 100 más miatt. Utáltam ott lenni. Más jól érezte magát, nevett. Volt ho sirva jöttem haza.
Aztán végre vége lett. De jövöre megint be akarnak iratni, mondván, ez még nem tudás (szerintem már megtanultam a lépéseket...) a frász kerülget, ha visszagondolok az órákra. Hogyan vehetném rá a szüleimet, hogy nem akarok oda visszamenni? vagy bennem van a hiba?
2009. aug. 22. 20:11
1/3 anonim válasza:
Mondd meg nekik hogy ne írassanak vissza oda mert nem akarod.Ha ezt nem értik meg akkor csak fizessék(gondolom fizetni is kell érte) ha ilyen kőfejűek. Én biztos nem járnék be. Aztán ha elkezdenek ordítani mert megtudják hogy nem jársz, akkor egyszerű...minek írattak be mikor megmondtad hogy nem akarod...nem értem a szüleidet...:S
2/3 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy nem az a nagy előny ha 1 táncot tudsz eltáncolni! Mondd meg, hogy minden évbe irassanak másfajta tánc szakkörre és valamelyikben csak megtalálod te is a szórakozást! Ott van pl. a hip-hop abba nem kell, hogy párod legyen.. És eben a világban már ezt is nézik! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Non köszi a válaszokat, sokat segitettetek! :))
2009. aug. 23. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!