Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha VV Alekoszhoz hasonlítanak...

Ha VV Alekoszhoz hasonlítanak az előny?

Figyelt kérdés

Nem,nem a csajozási szokásai miatt.Eddig is volt egy stílusom,ami sokaknak bejött(általában mindenkinek),humorosnak tartom magam.Amióta megy a valóvilág azóta pedig osztályból,meg azon kívül is többen Alekoszhoz hasonlítottak.Megkérdeztem miért,mi a közös jellemzőnk? A válasz: a járásom, a tartásom(azt mondták nem a görbe hát,hanem csak úgy a beállás),a nézésem és azok az elvont megfogalmazásaim:D

Eddig is ilyen voltam,és nem utánozom őt.

Jó poénjaim vannak,sokat tudok beszélni erről arról,akár hülyeséget is.

Kérdésem az lenne,hogy ezt ki tudnám-e használni a lányoknál,mint pozitív jellemzőt?

14/f

2011. febr. 21. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2011. febr. 21. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak te ne legyél olyan buta és egoista mint az a nagyszájú alekosz. Mellesleg nekünk lányoknak elég ha vicces vagy és jófej, nem kell itt szellemes duma, meg elvont nézés vagy mit tóm én miket írtál. Főleg nem kell, ha vkire hasonlítani akarsz (jó persze, lehet, h te elöbb ilyen voltál, de ezt a többiek nem tudják és azt hiszik csak utánzod őt).
2011. febr. 21. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én szememben biztosan nem előny :)
2011. febr. 21. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem. :)
2011. febr. 21. 18:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Aha,tehát 1 igen 3 nem :D

Jó,de oszt. társaim lányok akik mondják azért mondják,mert nekik bejön :D Valamint mit csináljak,hogyha egyszer ilyen vagyok/voltam?

2011. febr. 21. 18:47
 6/9 anonim válasza:
nem
2011. febr. 23. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Alekosz 32 éves férfi.

Te 14 éves vagy, fiúban ez még gyereknek számít ne haragudj (lányok érettek inkább ebben a korban, a fiúk nem szerintem).

2011. febr. 23. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó: tudom,de mit akarsz ezzel mondani?
2011. febr. 23. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát csak annyit hogy szerintem kicsit furi hogy téged 14 évesen hozzá hasonlítanak...
2011. febr. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!