Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tervbe van valakinek, hogy...

Tervbe van valakinek, hogy hajógyárin szilveszterezik?

Figyelt kérdés
itt senki nem akar nem tudják mi a jó.:D

2012. dec. 8. 13:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyébként igen!Van egy osztálytársam,neki egyik haverja a Dokkolóban bulizott,és bekatizott cigányok nézték és megakarták verni.Az osztálytársamat hívta,hogy jöjjön le.Az a szar hely már nincs és csak nyáron volt,de attól bármelyik helyen és bármikor megtörténhet a Hajógyárin.
2012. dec. 22. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Hogy természetesnek tartom e??? Mond, mit kellene tennem?? Nem legjobb barátaim csak haverok. Senki életébe nem szólok bele. Ő tudja mit tesz. Amúgy meg nagyon jó fejek!! Az pedig, h a nők rendesek, és nem csinálják a -icsájukat a buliban??? Pff... Álom. Jó is lenne ha nem kötekednének, valszeg akkor nem utálnám őket ennyire!!! Nem??? Ja és a faszik sem különbek, őket kifelejtettem. Volt már olyan, h buliba azok a szemetek körbeálltak csapatban és a mocskos nyálukat csorgatták, nem csak rám minden csajra!!! De persze szólni nem lehet nekik, h ne bámuljon... De még csak az a legkevesebb, h bámul.. És akkor még nekik áll feljebb rád küldi a női ismerőseit(persze ha nem annyira kretén), de ha az, akkor képes ő is nekem esni.
2012. dec. 22. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
8-as voltam :)
2012. dec. 22. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát elég természetesnek tartod sajnos.

Ja hogy csaj vagy?Végig azt hittem pasi :D Akkor értem miért vertek meg a cigány csajok :D

Nem tudom hogy öltözöl buliba,de ha úgy öltözöl,ne csodálkozz,ha csorgatják a nyálukat a cigányok..

2012. dec. 23. 14:48
 15/19 A kérdező kommentje:
aa egyre több hasonlo kerdes van.:D nem tudom miattad kiemelni!.:D pedig kiakartam
2012. dec. 23. 17:02
 16/19 anonim ***** válasza:
14-es. Mi az, h természetes, h amiatt vernek meg, mert hogyan öltözöm ki??? Kíváncsi lennék, hogy ha veled kötekednének, akkor is ezen a véleményen lennél e?? Ráadásul ha tudnád értelmezni amit olvasol, akkor rájönnél, h ki is írtam, hogy nem csak rám csorgatják a nyálukat hanem minden csajra!!! Ne, hogy már az én hibám legyen ha egy kicsit is jobban nézek ki!!! Kérjek érte bocsánatot?? Hülye egy felfogásod van!!!!
2012. dec. 23. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Neked vannak gondjaid a szövegértéssel,nem írtam hogy természetes hogy megvernek a cigány csajok.

Az a természetes,hogy ha úgy öltözöl (ezek szerint igen),akkor NE neked álljon feljebb ha a cigányok csorgatják a nyálukat,meg beléd is kötnek.

Többi csaj?Tudom Ők sem tudnak rendesen felöltözni,úgy hogy Ők se csodálkozzanak..

2012. dec. 23. 21:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Jó, OK. De szerintem az tökre alap, vagy legalábbis nem főbenjáró bűn, ha nyáron szoknyába meg toppban megyek bulizni. Télen meg farmernadrág pulcsival. Egyáltalán nem az a csaj vagyok aki télen, de amúgy nyáron sem pakolom ki a melleimet meg a seggem. De miattuk nem fogok 30 fokos melegben bundagatyában bulizni. Igazad van, előző hozzászólásomban nem közöltem miben csapatom :D Bocsika :)
2012. dec. 23. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Mindjárt javítottál :D Hát igen azért is írtam,hogy nem tudom.Nyáron nem kell miattuk megrohadnod,amit leírtál az teljesen jó szett,csak nem mindegy milyen cipővel hordod.

Ebben az esetben tényleg nem Te tehetsz róla,hogy a cigányok körbeállnak,nagy köcsögök amúgy,de ezt írtam eddig is :D

2012. dec. 24. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!