Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tervbe van valakinek, hogy...

Tervbe van valakinek, hogy hajógyárin szilveszterezik?

Figyelt kérdés
itt senki nem akar nem tudják mi a jó.:D

2012. dec. 8. 13:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Anyád a jó :D Nem megy oda senki.
2012. dec. 10. 00:10
 2/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért jó?? Első, miért nem jó?? Én is oda akarok-akartam menni. Én még nem voltam ott, de több ismerősöm is járt oda. Azt tudom, h anno sok drogos járt oda, de most is??? Drogos hely még?? És a romákkal mi ott a helyzet?? Érdekelne a véleményetek,mert lehet h én is célba veszem. De ha nagyon rosszakat hallok róla akkor lehet, h dobom az ötletet. Köszike :):)
2012. dec. 20. 23:50
 3/19 anonim ***** válasza:
Régebben úgy tudtam nincs ott sok roma,mivel hogy őket nem nagyon engedik be,de ahogy hallottam elég szép számmal vannak ott.Drogosok gyűjtőhelye volt,valószínűleg még ma is,mert a kiskorúakat ugyanúgy beengedik,hiába a rendőri felügyelet.
2012. dec. 21. 00:43
 4/19 A kérdező kommentje:

drogosok mindenhol vannak ^^:/

minedgy az hogy patron, vagy mori liget. én nem igen láttam cigányokat, két éve járunk oda, de ez is olyan, hogy...

dehogy engedik be a kiskoruakat illetve de de ennél jobban hova szűrje. nem 1x kértek tőlem is személyit.:D

szigeten nem a 17evesek miatt szarok a bulik.

2012. dec. 21. 13:10
 5/19 A kérdező kommentje:
bár szilveszteri bulikon, nem igazán aktivak a facecontrolok.
2012. dec. 21. 13:12
 6/19 anonim ***** válasza:

Amúgy sem,eddig tele volt 14-15 évesekkel :D Miattuk is szar a buli,meg a 17 évesek miatt,meg sok minden más miatt.

Sok helyen vannak drogosok,ez igaz,de sehol nincs annyi mint ott.Mori ligetben nincs annyi,mint a hajógyári majdnem összes helyén.

2012. dec. 21. 16:01
 7/19 A kérdező kommentje:
de mori liget egy szar.:D
2012. dec. 21. 16:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem is nagyon a drogosokkal van a bajom, mert több ismim is szívja. Meg hát bulizni megyek oda nem azt nézni, h ki mennyire van szétesve mellettem. Inkább a cigányokkal van a gond, azért is kérdeztem, h járnak e oda. Betépett ember eddig nem esett nekem, de olyanra volt példa, h cigány nők ok nélkül a szórakozóhely toalett-jében pofán b@sztak. Ez máshol volt nem ott, de pont ezért ha új helyre megyek mindig körültekintő vagyok cigány ügyben. :D (2. voltam) :)
2012. dec. 21. 20:17
 9/19 A kérdező kommentje:
:D én ilyen rikitó cigókat nem láttam bent :D ellenben, egyik volt haverom cigány, de róla nem mondtad meg így hírtelen:D vele jártunk sokáig bulizni szóval biztos vannak bent :D
2012. dec. 21. 20:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Mori liget tényleg egy szar,mert a Hajógyárit utánozza :D

8-as!Sok ismid szívja,és Te ezt természetesnek tartod?Nem azt nézed hogy ki mennyire van szétesve melletted,akkor azt se nézd mennyi cigány van.Attól,hogy drogos még nem támadott meg,attól még megtámadhat.

Amúgy azt hittem a cigány nők normálisabbak mint a kanok :D

2012. dec. 22. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!