Akik 14-16 éves korukban nem voltak ilyen bulizós típusak, azok később élték meg ezt a kort, vagy kimaradt az életükből?
Nem voltam bulis, szüleim nem engedtek sehova. 17 éves koromban ismertem meg páromat, családom is befogadta, olyan, mint egy családtag. Vele bárhová elmehettem, és kiélhettem a bulizási vágyamat. :) Még most sem volt elég, 1 hónapban egyszer eljárok bulizni :)
Nővérem 20 éves koráig nem járhatott el bulizni, azt hittem, kimarad az egész tinédzser kor az ő életéből, de nem! 20 éves korára elkapta a gépszíj, és állandóan bulizott, barátokkal lógott, megkattant teljesen. Pedig az ember azt hinné, ebben a korban már az ember komolyabb :) De most már lassan 22, és ez is elmúlt :) Nyugisabb lett, kiélte magát nagyjából, már csak ritkán bulizik.
Szerintem ezt a kort majdnem mindenki átéli, nehéz lenne kihagyni, ha azt nézzük, milyen "a mai fiatalság". :)
19/L
Én se vagyok társasági lény, de bátyámék belevittek a jóba :D voltam már Németben, Ausztriában pár napos metal fesztiválokon, és mit mondjak nem bántam meg
15/F
17 lány vagyok.
énsem vagyok nagy bulizós. ha van valami esetleg suliba néha ott maradok, vagy ha elhívnak valahova [koncert , és érdekel] de nem nagyon hiányzik az, hogy magam körül mindenki részeg meg drogos.. mert ugye ez a mai 'fiatalság'
14/L
En se vagyok egy nagy parti arc. Szivesebben ulok otthon egy jo kis konyv vagy film mellett. Es ahogy apam is mondta en vagyok az egyetlen tini ezen a foldon akit a szulei KULDENEK bulizni. Szerintuk is sokat ulok itthon es keveset torodok a bararaimmal. De en jol erzem magam egyedul.
Mostanaba nekem is gyakran eszembe jutott hogy elcs*szem az fiatalsagom olvasara meg minden..nem tudom lehet h csak meg szimplan tul fiatal vagyok vagy ilyesmi.
Nem tutom mi lesz.De alapjaraton en egy amolyan osztonleny vagyok azt csinalok amihez epp kedvem van. Szoval ha majd bulizni lessz kedvem akkor azt csinalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!