Melyik a jobb, a nightmare in budapest, vagy a house of horror budapest? Tapasztalatok?
Én személy szerint voltam mindkettőben.
Az Underground Fear és a Nightmare in Budapest júniusban összeállt így egy még brutálisabb és hosszabb műsorral várják a látogatókat a Barcsay utcában.
Mi heten indultunk útnak, de a barátnőm és a barátja már az első helyiségből kijött...iszonyatosan durva volt...aztán a közepén még kiment két ember, így hárman folytattuk a túrát tovább...életem legrosszabb 40 perce volt :-S borzasztóan féltünk..de aki teheti az menjen el, mert tényleg felejthetetlen...főleg amikor Freddy Krueger, Samara Morgan és a láncfűrészes (igazi fűrésszel) rohannak utánad és kergetnek.
A másik ennél gyengébb...de az sem rossz. Érdemes azért mindkettőre elmenni. :-)
Én voltam mindkét helyen és sajnos az, hogy olcsóbb meg is látszik a helyen. :(
Az UF-et ajánlanám,mert nem csak hosszabb, de interaktívabb is és nagyon nagyon para.Állandóan rettegésben voltunk és amikor úgy éreztük, hogy , na most van egy kis pihi, á-áááá, akkor jön az igazi sokk. Érdemes elolvasni a facebook-os oldalukat is, hogy miket írnak a látogatók akik eddig voltak. Úgy könnyebb lesz eldönteni melyikbe menj el :) persze ha teheted menj el mindkettőbe, de az UF-et semmiképp se hagyd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!