Hogyan kezdjek el festeni képeket?
Szia! Nem tudom mennyire lesz hasznos a válaszom, de azért próbálkozom :)
Én is nemrégiben elkezdtem festeni...először is én famentes A3-as-ra szoktam dolgozni és temperával... Előnyösebb szerintem mint a vízfesték. Az ecset...nos most nem tudom,hogy érted,hogy milyennel...én póniszőr ecsetet használok, a méretük attól függ, mit festek...
A megrajzolással kapcsolatban: én nem ajánlom. Sokkal jobban ki tudod élni magad ha nem kötöd vonalakhoz az alkotást. Természetesen ezt te tudod, ha magabiztosabban festenél úgy, az esetben nyugodtan rajzold be a körvonalakat, de csak HALVÁNYAN. Ez nagyon fontos, mert megmaradhat festés után és az nem valami szép. A színátmenetről és színkeverésről részletesen nem tudok sok mindent írni, sajnos, mivel én is elég kezdő vagyok :) Az fontos,hogy ha szeretnéd egy kicsit fejleszteni magad (nem tudom jól kifejezni magam, bocsánat) akkor próbálj ne másolni, hanem egyedi ötleteket kreálni a fejedben és papírra vinni a dolgot :) Az sem baj, ha nem lesz pont olyan mint a fejedben, a lényeg a kreativitás kiélése :) Remélem valamennyit segítettem :) Üdv, 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!