Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Olyan dolgokat keresek ami...

Olyan dolgokat keresek ami UNDORÍTÓ DE EHETŐ. Van valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Egy játékhoz fog kelleni. Olyan dolgokra lenne szükségem, ami undorító, de az illetőnek aki megeszi nem lesz baja. (pl.: kakaós-kechup)Van már pár ötlet, de jól jönne egy kis segítség még kiegészítésképp... :)
2012. nov. 14. 23:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Majonézes kovászos uborka lekvárral, brassói krumpli darabok helyett ananásszal..
2012. nov. 15. 00:10
 12/18 anonim ***** válasza:
4., a cukros kenyérben mi az undorító?
2012. nov. 15. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:

A lángost csokival én nagyon szeretem.

Meg a sós kiflit is csokival.

Cukros bableves, na nekem ez volt bizarr, csak hallottam róla.

Vagy a cukros-zsíros kenyér, ilyen is van.

2012. nov. 15. 00:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Sztem undorító a cukros kenyér és kész, ha meg megkened vmivel a kenyeret és úgy teszel rá cukrot akkor tuti hányinger.
2012. nov. 15. 00:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Disznópörit szórd tele cukorral, vagy fekete kávét sóval. :D Én az Erős Pistával, vagy wasabival megkent francia krémessel próbálkoznék, esetleg karamellizált virslivel. :)
2012. nov. 15. 00:32
 16/18 A kérdező kommentje:

mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, vannak jó ötletek, amiket alkalmazni is fogok :D ez egy feladat volt, egy társasjátékot kellett terveznem, és ehhez van rá szükség. a játék bizonyos részein enni, vagy inni kell, de mindig meglepi hogy undi vagy fincsi dolgot kaptál, csak az ízéből derül ki.

és a cukros kenyeret egyébként én is szeretem... :D

2012. nov. 16. 16:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Elöbb kend meg margarinnal v 3szög sajttal a kenyeret és úgy hintsd meg porcukorral, akkor már nem lesz annyira finom.
2012. nov. 17. 00:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Margarinnal szeretem :D Sajttal még nem próbáltam.
2012. nov. 17. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!