Afrikai óriáscsigáink vannak, és hébe-hóba alszanak téli álmot! Néha fölkelnek, majd visszaalszanak, soha nem alszanak egy huzamban, ráadásul van, hogy nyáron alszanak el. Nem tudjuk, hogy mit csináljunk! Van valakinek tippe?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 19:24
1/3 anonim válasza:
Milyen gyakran párásítotok? Hőmérséklet milyen ? Valamikor nekik is kell aludni,és éjszaka aktívabbak ,nappal nálam is csak kaja miatt jönnek elő. Télen jobban belassulnak,hiába van most is 22 fok a szobában már az enyémek sem virgoncak . Gyakori párásítással + meleggel fent lehet őket tartani , de egyébként hetekre is elvermelik magukat gond nélkül .
2/3 A kérdező kommentje:
Nem nagyon párásítunk,a hőmérsékletet pontosan nem tudom. Kb.20 fok lehet. Az megfelelő nekik?
2012. okt. 20. 12:44
3/3 anonim válasza:
Nekem is van egy...már napok ota nem jött elö...megnéztem...
egy viasz réteg szerű anyag van rajta...Kezdő csiga tartó vagyok...remélem nem lesz baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!