A pokerstars.hu oldalon igazi pénzzel kell játszani?
Figyelt kérdés
mert kéri hogy elmultam e már 18 és én még nem de szeretnék játszani akkor mit csináljak rá menjek hogy elmultam vagy pedig tudtok valami másik hasonló oldalt ahol lehet gyerekeknek is játzani ? előre is köszi2012. nov. 10. 08:28
1/2 anonim válasza:
Van játékpénzes asztal is, a korodat azért kéri mert pénzben is lehet játszani és azt 18 év alatt nem játszhatsz.
2/2 anonim válasza:
ha te vagy az, aki már kb. negyedszerre teszi fel ezt a kérdést, akkor írj privátot és segítek, ha ennyire akarsz játszani, ha valaki más vagy és ez az első kérdésed, akkor alapvetően az egyszerű válasz az, hogy ne írd be. hogy elmúltál, inkább a szüleid nevén regisztrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!